Politică

articolul anterior articolul urmator

Fenechiu nu-şi ia gândul de la minister: „Proiectele vor fi terminate când o să mă întorc“

3
15 Jul 2013 20:25:49
Autor: Sebastian Zachmann
Relu Fenechiu a plecat din Guvern din cauza problemelor penale
Relu Fenechiu a plecat din Guvern din cauza problemelor penale

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, afirmă că este greu ca toate proiectele începute să fie terminate, adăugând că acestea vor fi finalizate atunci când el va reveni în fruntea ministerului.

„Mulţumesc lui Dumnezeu, ce mi-am propus să fac, am cam reuşit până acum. Premierul a fost plăcut impresionat de echipa pe care am lăsat-o la Ministerul Transporturilor şi le-a cerut să continue proiectele începute“, a spus Fenechiu, aflat la Ministerul Transporturilor.

Întrebat de jurnalişti dacă crede că vor fi terminate toate proiectele, inclusiv autostrada Târgu Mureş-Ungheni-Iaşi, Fenechiu a răspuns că este greu.

„Off, e greu....Când o să mă întorc !“, a spus Fenechiu.

Secretarul de stat Cristian Ghibu va coordona activitatea curentă în Ministerul Transporturilor până la numirea unui nou ministru, a anunţat anterior premierul Victor Ponta, ministru interimar al Transporturilor.
El s-a întâlnit, luni, la sediul ministerului, cu ambii secretari de stat din minister, cu secretarul general al instituţiei şi cu preşedinţii consiliilor de administraţie de la principalele companii de stat din domeniul transporturilor.

„Mesajul meu a fost foarte clar, de continuitate“, a spus Ponta. El a precizat că intenţionează ca, luni, să numească un nou secretar de stat la Transporturi, în locul lui Septimiu Buzaşu, eliberat din funcţie săptămâna trecută.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Dumitru Rizoaica
15.07.2013, 22:48:55

Comentariu considerat abuziv.

La tulipe Fanfan
16.07.2013, 07:44:07

Cat de naiv vrei sa pari, Relule, transformatorule ! Sa te intorci, zici ? In celula poate, in patucul de fier cu saltea de paie, de pe o parte pa alta ! Ca, deh, n-o sa mai fie ca in puful de acasa, nu ? Tu trebuie sa speri ca la recursul pe care l-ai formulat, sa nu iei mai multi anisori...la casele clandestine de pariuri din carciumile de cartier, se vorbeste ca vei lua cam 10 ani...nu e rau pentru un mare si periculos infractor, dar cel mai bine ar fi ca la proces sa torni pe toti cu care esti pe felie, macar sa nu suferi de singuratate la parnaie !!! Fii barbat, fraiere !

Dumitru Rizoaica
16.07.2013, 22:10:30

SOLICITARE catre partidele parlamentare romanesti, ca propunerea de mai jos a fie votata in Parlament, la inceputul Sesiunii Parlamentare din Septembrie 2013! PROPUNERE, pentru "tratamentul" ce trebuie aplicat Hotararilor Curtii Constitutionale, de catre Parlamentul Romaniei, 1. Hotararile CCR care se iau cu unanimitate de voturi, sunt obligatoriu EXECUTORII; 2. Hotararile CCR in care diferenta dintre pro si contra este de un vot (5-4), pot fi anulate in Parlament, daca 50%+1 din numarul total al parlamentarilor voteaza pentru anulare; 3. Hotararile CCR in care diferenta dintre pro si contra este mai mare de 1 (unu) vot (7-2 sau 6-3), pot fi anulate in Parlament, daca 66% din numarul total al parlamentarilor voteaza pentru anulare; 4. Hotararile CCR in care exista cel putin un vot contra sau o abtinere (8-1, sau o abtinere) pot fi anulate in Parlament, daca 75% din numarul total al parlamentarilor voteaza pentru anulare; PS. 1. Aceasta propunere a fost transmisa Forumului Constitutional, pe 01-05-2013! (Cei inteligenti pot vedea si http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.) 2. Aceasta propunere va desparti “graul de neghina” intre fiii poporului roman! Doar “neghina” nu va fi fi de acord cu aceasta propunere!