Politică

articolul anterior articolul urmator

Fifor, despre relaţia PSD-ALDE: Astăzi am avut o discuţie productivă. Ne-am asumat împreună un program de guvernare

3
19 Aug 2019 17:45:25
Autor: Iulian Bîrzoi
Mihai Fifor FOTO gov.ro
Mihai Fifor FOTO gov.ro

În contextul tensiunilor pe tema stabilităţii coaliţiei de guvernare, secretargul general al PSD Mihai Fifor a afirmat luni, la finalul şedinţei comune ale celor două partide că relaţiile din interior sunt stabile şi că „suntem hotărâţi să ducem programul de guvernare la bun sfârşit”.

„Am avut astăzi o nouă şedinţă a Coaliţiei PSD-ALDE, o discuţie productivă pe care o vom continua zilele următoare în aceeaşi formulă. Relaţiile în interiorul alianţei sunt stabile şi funcţionale. Ne-am asumat împreună un program de guvernare şi suntem şi astăzi la fel de hotărâţi să îl ducem la bun sfârşit.

Contextul politic nu afectează aceasta asumare comună şi nu ne abate de la scopul nostru de a continua reformele începute şi a implementa toate proiectele ce sunt parte a viziunii noastre pentru România”, a declarat Mihai Fifor pe Facebook.
 
De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a transmis luni că preşedintele PSD Viorica Dăncilă a absentat de la şedinţa comună a coaliţiei şi că aşteaptă de la partenerul de guvernare să prezinte viitorul Guvernului, „între relansare şi supravieţuire”.
 
 „Astăzi, 19 august 2019, trebuia să aibă loc o întâlnire a coaliţiei, având ca temă răspunsul PSD faţă de poziţia ALDE privind măsurile ce trebuie luate în vederea restartării actului de guvernare. Dat fiind că doamna Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi prim-ministru, a absentat, din motive care nu ne-au fost precizate, subiectul respectiv nu a putut fi abordat. Aşteptăm ca, odată cu reprogramarea întâlnirii, cel mai probabil pentru miercuri, prim-ministrul să ne prezinte cu claritate care este, între relansare şi supravieţuire, opţiunea sa în privinţa activităţii Guvernului”, a afirmat Varujan Vosganian pe Facebook.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Sacha Durand
19.08.2019, 18:20:13

Woow ! Un nou episod din telenovela " Peace & Love ".....Vizionare placuta tuturor !

Tomescu Tom
19.08.2019, 18:22:11

„ suntem hotărâţi să ducem programul de guvernare la bun sfârşit ” . Adica sunt porniti sa distruga tot ce se poate distruge ... sa fure tot ce se poate fura ... Impreuna ! Musai ! :))) . Discutia lor productiva ...e precum tusea productiva ..:))) ...urmeaza sa si " expectoreze" mizeriile adunate :)))

Un cititor
19.08.2019, 21:42:52

Jos mafia ! Afara din Palatul Victoria !