Fifor se inspiră de la Pleşoianu şi se foloseşte de Game of Thrones pentru a ataca Opoziţia: Stop creşterilor de pensii şi concedierilor masive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax Eduard Vînătoru
FOTO Mediafax Eduard Vînătoru

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a făcut un scenariu în cazul în care Opoziţia va prelua guvernarea şi afimă că PNL va opri creşterea pensiilor, în timp ce USR va „fabrica dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii”. Acesta a publicat mesajul pe Facebook însoţit de o fotografie din serialul „Game of Thrones”, tactică folosită şi de Liviu Pleşoianu: „Pregătiţi-vă! Winter is coming!”, adaugă Fifor.

Mihai Fifor spune că în cazul în care PNL va ajunge la guvernare, aceştia vor creşte impozitele pe salarii, vor opri creşterea pensiilor şi că vot anula voucherele de vacanţă.

„Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creşterilor de pensii prevăzute în lege, se şterg de pe hartă judeţele şi 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, «ministrul to be appointed la Finanţe» din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanţă, a sporurilor şi bonusurilor, dar şi impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor”, a scris Fifor pe Facebook.

Acesta şi-a îndreptat apoi atacul şi asupra USR, despre care spune că pregăteşte fabricarea de dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii.


„Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanţe, anunţă şi el concedieri masive la stat, dar şi fabricarea de dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii, aşa... ca să nu mai mişte nimeni în front! Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniţi la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, poliţişti, militari, IT-işti, constructori, fermieri, angajaţi la stat sau la privat, în mediul rural sau urban... Pregătiţi-vă! Winter is coming!”, a conchis Mihai Fifor.

Şi Liviu Pleşoianu a publicat adesea mesaje cu fotografii din Game of Thrones. Într-unul dintre ele, acesta îşi anunţa candidatura la alegerile prezidenţiale din 2019 folosindu-se de un colaj foto în care el este Jon Snow (n.red.: unul dintre personajele principale ale serialului), iar Iohannis este înfăţişat drept Regele Nopţii.

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite