Firea, acuzaţii grave: Declaraţiile lui Orban îl transformă în inculpat pentru trei infracţiuni - corupţie, abuz în serviciu şi cumpărare de voturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea. FOTO Eduard Enea
Gabriela Firea. FOTO Eduard Enea

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, susţine că declaraţiile făcute de Ludovic Orban în weekend în transformă pe premier în „inculpat”, fiind avansate trei capete de acuzare.

„Ieri (n.r. - prim-ministrul)a recunscut că a subfinanţat Primăria Capitalei, doar pentru a câştiga candidatul dreptei. Aceste decizii îl transformă pe Orban în inculpat, pentru trei infracţiuni: corupţie şi abuz în serviciu, şantaj la adresa bucureştenilor şi cumpărare de voturi”, a declarat Gabriela Firea, într-o confeirnţă de presă. 

Afirmaţiile fostului primar general au venit în contextul în care Ludovic Orban a recunscut faptul că a tergiversat transferare unei sume de bani pentru încălzire. 

„Le-am spus că acum am încredere să transfer banii în contul Primăriei pentru încălzire, nu să caut soluţii să se ducă banii la ELCEN", i-a transmis premierul şi liderul PNL noului primar, într-o discuţie colocvială surprinsă de Recorder la care au mai participat Dan Barna şi Dacian Cioloş, liderii alianţei USR-PLUS, care, alături de liberali, a sprijinit candidatura independentului Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite