Firea: Carmen Dan a înscenat momentul în care prefectul Capitalei a fost abordat de un cetăţean la terasă pentru a o defăima şi pentru ca eu să sufăr politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei a lansat sâmbătă, la finalul CEx, o serie de atacuri la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, declarând că filmarea în care un cetăţean avea o conversaţie cu prefectul  Bucureştiului, Speranţa Cliseru, a fost regizat de Carmen Dan în colaborare cu „o secretară, un consilier şi apropiaţi ai domniei sale”. Motivul ar fi fost „defăimarea prefectului” şi a primarului Bucureştiului.

„Am aflat, şi îmi asum ceea ce spun, că acel episod cu doamna prefect, de la terasă, a fost făcut tocmai pentru a o defăima pe doamna prefect, iar eu să sufăr politic. A fost pus la cale de către oamenii doameni ministru, o secretară, un consilier, apropiaţi ai domniei sale. Domnul repsectiv ştim foarte bine că lucrează la minister. Pe fond de stres, pe fond emoţional, doamna, aţi văzut ce s-a întâmplat”, a explicat Gabriela Firea. 

Personajul care a chemat-o pe Cliseru la terasa la care a fost abordată este colonelul DGIPI Bogdan Voican, potrivit inclusivdeprahova.ro.  Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă se află în subordinea lui Carmen Dan.

Vicepreşedintele PSD a mai amintit că ministrul de Interne Carmen Dan a prezentat în timpul şedinţei o serie de „xeroxuri” şi „conversaţii personale” pe care prefectul Capitalei Speranţa Cliseru le-a avut cu persoane din MAI. 

„Acum e o altă problemă că doamna ministru nu a răspuns celor afişate de mine, a venit cu nişte xeroxuri cu conversaţii ale doamnei prefect, am întrebat-o pe faţă dacă ne spionează. Erau nişte discuţii persoanale între doamna prefect şi domni din minister legate de proteste şi i-am spus că nu e normal să discutăm în cel mai important for politic astfel de lucruri. Era totul foarte bine orchestrat”, a mai completat Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite