Firea îl provoacă pe Dragnea la o  dezbatere pe buget: „Cu cifrele pe faţă, la orice televiziune doreşte. Să vadă o ţară întreagă cine minte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primaruyl general, Gabriela Firea, îi provoacă pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică pe tema bugetului. Firea susţine că liderul PSD ar fi cel care ar putea să aleagă o televiziune „oricât de prietenoasă cu el“.

”Îl invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele şi dovezile pe faţă, la orice televiziune doreşte, oricât de prietenoasă cu el. Să vadă o ţară întreagă cine minte şi cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) şi spune senin că bucureştenii nu vor fi afectaţi, pentru că a suplimentat repartiţia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face că nu ştie că Primăria Capitalei şi cele 6 primării de sector au prin lege atribuţii diferite şi, deci, facturi de plătit diferite”, a scris Firea luni dimineaţa pe Facebook.

Primarul general a subliniat că Dragnea arată că îi urăşte pe bucureşteni, prin modul cum a gestionat alocările de bani la buget.

„Dovedeşte că îi urăşte pe bucureşteni, pentru că ei vor avea cu 25% mai puţine servicii publice, dacă Bugetul va fi votat în forma actuală de Parlament. Le garantez locuitorilor din Bucureşti, cu sau fără buletin de Capitală, că voi lupta cu această monstruozitate de buget, şi ne vom adresa tuturor forurilor interne şi externe”, a mai spus ea.

Gabriela Firea le-a transmis şi un avertisment celor care execută comenzile liderului PSD. „Funcţionarii şi demnitarii care pun în practică tot ceea ce comandă Dl Dragnea să se gândească de două ori, pentru că vor răspunde personal, posibil chiar şi pentru abuz în serviciu. Dumnealui va fugi de răspundere, cum a făcut şi în cazul OUG 13 pusă la cale de el : când a văzut că reacţiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevărat bărbat de stat! Să nu se mai ascundă după Olguţa, Codrin şi Doiniţă! Să vină el personal să explice de ce vrea haos în Capitală! #faramalefici #adevarulvainvinge”, a conchis Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite