Firea: Sunt convinsă că PNL se pregăteşte să fraudeze şi alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul în funcţie al Capitalei Gabriela Firea a spus că este convinsă că guvernanţii se pregătesc să fraudeze alegerile parlamentare, după ce au făcut la fel la cele locale. Ea a invocat ca argument discuţiile se poartă între cine va fi premier din partea dreaptă a eşichierului politic, între PNL şi USR , ceea ce exclude astfel posibilitatea ca PSD să câştige alegerile.

„Teama mea este că dacă nu se iau măsuri, dar măsuri ferme şi în special am înţeles că va exista o iniţiativă parlamentară în sensul unei discuţii oficiale cu instituţiile care organizează alegerile sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare pentru că altfel cum vă explicaţi faptul că deşi în acest moment familia social-democrată are un procent mare de încredere în rândul populaţiei din România totuşi ei exclude votul românilor şi se gândesc deja la o posibilă guvernare doar cu entităţile politice din zona de dreapta”, a afirmat Gabriela Firea duminică la România Tv. 

Firea a adăugat că „în aceste zile îşi dispută premierul, care este mai deştept, care este mai frumos, dar premier care să provină ori de la PNL, ori de la USR. Dacă va câştiga PSD alegerile, cum să dea pe PNL-ul premierul sau cum să dea USR-ul. Unde e democraţia?”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite