Firea: Depun plângere pe numele lui Rareş Bogdan. Să vină cu dovada că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE şi SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Alexandru Prepelita
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Alexandru Prepelita

Primarul Capitalei Gabriel Firea anunţă că depune plângere penală pe numele europarlamentarului PNL Rareş Bogdan, despre care afirmă că a acuzat-o că a periclitat parteneriatele strategice cu UE şi SUA şi că a furat.

”Depun plângere pe numele cetăţeanului Bogdan Rareş. Să vină în faţa instanţei cu dovada că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE şi SUA şi că am furat, aşa cum a declarat azi. Să aducă dovezi palpabile, nu vorbe. La o declaraţie atât de gravă, trebuie că are şi dovezi”, scrie Firea pe Facebook.

Ironic, Gabriela Firea subliniază că ”nu ţine în justiţie dacă iese vreo colegă de partid să spună că a fost metaforă sau pamflet”, referindu-se la faptul că vicepremierul Raluca Turcan a calificat drept figură de stil afirmaţia ministrului Finanţelor Florin Cîţu referitoare la existenţa unui buget paralel în timpul guvernării PSD.

  

Ulterior, Gabriela Firea a adăugat postării sale un paragraf: ”Ceva concret despre amânarea majorării alocaţiilor pentru copii, despre vârsta de pensionare până la 70 de ani-muncim până murim -, despre renunţarea la autostrăzi şi alte fapte de vitejie la guvernare... ar avea domnul europarlamentar ceva de spus?”.

Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, cu privire la propunerea de înfăptuire a unui „guvern de uniune naţională” înaintată de Marcel Ciolacu, că PSD se axează exclusiv pe „gestionarea sărăciei”.

„Nu guvernăm cu hoţii. Cu cei care şi-au bătut joc de banul public, care au jefuit bugetele statului şi au promovat oameni în guvernare exclusiv pe baza de carnet de partid şi pile, oameni inompetenti, aculturali, lipsiţi de profesionalism. Avem o viziune de dreapta pentru guvernarea acestei ţări în care ne bazăm pe investiţii şi dezvoltare, dânşii sunt axaţi exclusiv pe gestionarea sărăciei. Ultimii 7 ani în care au guvernat România într-un fel sau altul au fost tragici pentru această ţară, nu avem cum să gândim politici publice şi dezvoltarea României cu nişte oameni a căror viziune de dezvoltare pur şi simplu nu există", a declarat europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, sâmbătă, pentru Mediafax.

Eurodeputatul a mai subliniat că liberalii nu sunt dispuşi să stea lângă membrii PSD precum Marian Oprişan, Codrin Ştefănescu sau Olguţa Vasilescu.

„Nu guvernăm cu cei care au atacat statul de drept şi au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană şi SUA şi care până la această ora nu au recunoscut că au greşit. Nu suntem dispuşi să stăm alături de Oprişan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguţa, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene. Am văzut de ce sunt în stare, rămân un pericol pentru democraţia reprezentativă şi drumul european al acestei ţări”, a conchis Rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite