Politică

articolul anterior articolul urmator

Firea: Duminică depunem candidaturile, apoi mergem la sediul PSD, unde va fi şi Sorin Grindeanu

1
11 Aug 2020 23:05:23
Autor: News.ro
foto mediafax
foto mediafax

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că duminică vor fi depuse candidaturile social-democraţilor pentru Primăria Bucureşti, primăriile de sector şi Consiliul General, apoi la sediul PSD vor fi făcute declaraţii, iar acolo va fi prezent şi fostul premier Sorin Grindeanu, recent reîntors în PSD.

”Noi depunem toţi duminică şi mergem pe urmă la ora 18 la sediul central unde vom face declaraţii, anunţând că am depus candidaturile, cu domnul Ciolacu preşedinte şi cu domnul secretar general Paul Stănescu. Am înţeles că va veni şi domnul Sorin Grindeanu şi alţi vicepreşedinţi, deci practic nu ne delimităm, nu ne dezicem, dar avem colegii noştri de partid care vor fi pe listele de Consiliul General şi le transmit tuturor, dacă vor să continuăm aceste proiecte foarte bune în domeniul sănătăţii, social, investiţii în infrastructură, cei care mă votează pe mine, îi rog să voteze şi lista de Consiliu General la Primăria Capitalei pentru că acei oameni vor valida proiectele mele”, a declarat Gabriela Firea, la TVR 1, marţi seara. 
 
PSD Timiş, a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că Sorin Grindeanu ”s-a întors acasă”, dar că, ”de fapt, Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată” şi că va fi susţinut pentru candidatura la alegerile naţionale ale PSD. 
 
”Sorin Grindeanu s-a întors azi acasă! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată, pentru că locul lui a fost întotdeauna lângă oamenii din PSD Timiş, colegii, prietenii, susţinătorii lui, cei lângă care s-a format ca politician şi ca lider, cei lângă care a devenit premierul României şi un social-democrat respectat şi apreciat. Astăzi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind în unanimitate susţinerea Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş pentru candidatura la alegerile naţionale ale PSD”, se arăta în comunicatul de presă, de sâmbătă, al PSD Timiş.
 
Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat că îşi doreşte funcţia de preşedinte executiv.
 
”Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra şi în Voichiţa Lăzureanu, care ştiu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât şi în toţi ceilalţi candidaţi. Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis  Sorin Grindeanu celor prezenţi la întâlnirea online.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Camelian Propinatiu
11.08.2020, 23:29:58

Tăria PSD nu vine de la bucureşteni, ci de la baronii locali.

Modifică Setările