VIDEO Firea a găsit vinovaţii pentru înfrângere: Oameni care ar fi putut să pună umărul la candidatura mea au preferat să mă lovească cot la cot cu adversarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Firea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriel Firea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea a recunoscut faptul că a pierdut alegerile pentru funcţia de primar general, subliniind că nu are ce să-şi reproşeze. De asemenea, Firea i-a acuzat pe cei care nu au vrut o coaliţie de stânga care ar fi avut şanse să se bată de la egal la egal cu partidele din polul anti-PSD.

„Nu se pot demola faptele mele. Nu se pot demola spitalele. Nimeni nu poate să demoleze Podul Ciurel.

Sunt şi fapte importante la care ţin şi sper că următoarea echipă le va duce la bun sfârşit: spitalul metropolitan, Pasajul Doamna Ghica, care sper să fie gata în această toamnă, prelungirea Ghencea. În Consiliu majoritatea va fi asigurată de alianţa de dreapta care au un vot majoritar. Nu am ce să-mi reproşez, doar faptul că am făcut prea multe lucruri. Las proiecte de 1 miliard de euro”, a declarat Gabriela Firea. 

Fostul primar general a subliniat că înfrângerea sa este cauzată de mai mulţi factori. „Cred că a fost un cumul de factori. Dreapta s-a unit. În centru stânga nu s-a reuşit coalizarea forţelor. Oameni care ar fi putut să pună umărul au făcut tot ce a ţinut de ei să mă lovească cot la cot cu adversarii mei”, a continuat Firea.

Fostul primar a făcut şi aluzie la Ponta şi Marcel Ciolacu. „Unele personaje şi aseară şi azi făceau declaraţii prin platouri, prin televiziuni, de parcă era un roman de Agatha Christie”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite