Firea îngroapă securea războiului cu Tudose: „A fost un incident neplăcut, peste care eu una am trecut“. Primarul general a fost azi la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose şi Gabriela Firea îşi zâmbesc din nou
Mihai Tudose şi Gabriela Firea îşi zâmbesc din nou

Premierul Mihai Tudose a avut, miercuri, la Palatul Victoria, o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi cu primarii de sector, în care s-a discutat pe teme legate de buget. Firea a recunoscut că relaţia dintre ea şi premier a fost una „încordată“, dar acum este „calmă“.

 "A fost un incident neplăcut, peste care eu una am trecut. Ne-am spus în particular tot ce voiam să ne reproşăm unul celuilalt şi putem cu colegialitate să trecem peste acest incident. Sperăm ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de tensiuni, ele nu sunt folositoare nimănui, ci dau oxigen adversarilor noştri", a declarat Gabriela Firea, la finalul discuţiilor de la Guvern. 

Cât despre aşa-zisa intenţie a lui Mihai Tudose de a prelua conducerea PSD, Gabriela Firea a spus: ”Poate că îşi dă seama că şi eu am multă treabă la primărie şi deci nu sunt interesată de această preluare şi dumnealui are o activitate foarte intensă la Palatul Victoria şi în primul rând avem preşedinte. Noi avem un preşedinte de partid ales de toţi membrii din PSD şi nu se pune problema înlocuirii acestuia. Cred că sunt anumite comentarii şi speculaţii care se fac”.
 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat  modul în care premierul Tudose a reacţionat în legătură cu organizarea târgului de sărbători în Piaţa Victoriei, despre care a spus că „nu este cea mai inspirată decizie”, considerând că a fost o manieră incorectă şi necolegială. Edilul a adăugat că premierul ar trebui să înţeleagă faptul că trebuie să comunice direct cu colegii săi de partid, nu prin insinuări în presă. Ea a confirmat indirect şi conţinutul unor stenograme apărute în presă conţinând un schimb de replici dur între ea şi premier pe tema târgului de Crăciun.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite