Firea l-a acuzat pe Marius Pieleanu, omul de casă al PSD, că a trădat-o: Eu ştiam că sunteţi sociolog, nu Nostradamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a intrat marţi noaptea, la Antena 3, într-un dialog dur cu sociologul Marius Pieleanu, omul de casă al PSD. Fostul edil l-a acuzat pe acesta din urmă că a trădat-o.

Gabriela Firea i-a transmis lui Pieleanu marţi seară că aşteaptă scuze de la Curs-Avangarde, cu care PSD a încheiat un contract pentru exit-pollul prezentat duminică seară la Antena 3. De cealaltă parte, Pieleanu i-a transmis lui Firea că va primi toate explicaţiile ştiinţifice pentru diferenţele dintre exit-poll şi votul din cursul zilei. Cu toate astea, fostul edil şi-a continuat tirul de acuzaţii.

Gabriela Firea: A fost un exit-poll comandat de PSD. Aşteptăm scuze pentru că după exit-poll oamenii noştri au fost demobilizaţi în toate secţiile de votare, au fost alungaţi din secţii: ”Aţi pierdut, plecaţi, de ce mai staţi aici?”.

Marius Pieleanu: În clipa în care BEC va finaliza numărătoarea, veţi primi evoluţia votului pe minute dacă vreţi şi explicaţiile ştiinţifice.

Gabriela Firea: Atunci cum ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi?

Marius Pieleanu: Nu ştiu despre ce vorbiţi.

Gabriela Firea.: Avem prieteni comuni care mi-au transmis că dumneavoastră ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi. Eu ştiam că sunteţi sociolog nu Nostradamus.

Marius Pieleanu: Deci aţi auzit de la un prieten…

Gabriela Firea: Unii sunt lângă dumneavoastră în platou. Nu veţi putea.
Marius Pieleanu: Lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de explicarea instrumentelor cu care am lucrat.

Gabriela Firea: E bine spus instrumentele, reveniţi la realitate. Sunt instrumente, dar nu sociologice, din altă zonă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite