Firea, un nou atac la Dragnea: A împărţi ţara în buni şi răi, agarici si genii, trădători şi salvatori e tipic regimurilor dictatoriale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general, Gabriela Firea, a lansat un nou atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, plecând de la faptul că Guvernul şi formaţiunea condusă de acesta au tăiat din bugetul primăriei Capitalei.

„Cei pe care ii loveste acum Dl Dragnea prin taierea furibunda a Bugetului Primariei Capitalei cu 25% nu sunt numai prezumtivii votanti de stanga. Ci sunt si cei care au profesii liberale si chiar si cei care au venituri mai mari (...) Politic vorbind, Dl Dragnea are atat de multi consultanti bine platiti care ies si public la bataie cu baioneta sa taie capul oricui nu-i aduce osanale Liderului Maxim, incat ma intreb cum de nimeni nu ii explica faptul ca serviciile publice se dreseaza tuturor. Dar, in dorinta de a-mi aplica mie o corectie, el pedepseste si simpatizantii partidului pe care il conduce. Inteligenta strategie! Ce seamana acum va culege la urmatoarele alegeri, cu siguranta“, a scris Gabriela Firea într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. 

Primarul general, care până toamna trecută a fost vicepreşedinte al partidului, a precizat că va continua lupta împotriva lui Liviu Dragnea şi pentru bucureşteni. 

„A împărţi ţara în buni şi răi, agarici şi genii, pleavă şi somităţi, trădatori şi salvatori este tipic regimurilor dictatoriale. Dezbină şi stăpâneşte! Sunt elemente comune, observate ciclic, în istoria tuturor naţiunilor care au trecut prin astfel de regimuri“, a completat Firea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite