Firea, nou atac la Nicuşor Dan: Se lăuda că va începe consolidarea clădirilor cu risc seismic. Nu doar că nu a început un şantier, dar le-a blocat pe toate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, aduce noi critici la adresa lui Nicuşor Dan, pe care îl acuză că în campania electorală se lăuda că va începe consolidarea tuturor clădirilor cu risc seismic, însă în prezent, spune social-democrata, „nu doar că nu a început un şantier, dar le-a blocat pe toate”.

„Bucureştenii începuseră să prindă încredere în Primăria Capitalei, dar totul s-a ruinat. De un an şi jumătate, nu s-a pus o cărămidă pe şantiere. Clădirile aflate în consolidare au fost complet abandonate de Nicuşor Dan, iar proprietarii au ajuns să se adreseze instanţelor de judecată. Blănari nr. 2, Biserica Enei nr. 14, Ştirbei Vodă nr. 20, Calea Victoriei nr. 22-24 şi aşa mai departe. Sunt adresele blocurilor unde lucrările de consolidare bat pasul pe loc de peste un an şi jumătate. Nu doar că nu a început măcar un şantier nou, dar au fost blocate şi cele care erau aproape gata”, a scris Firea, marţi, pe Facebook.

Fostul primar general susţine că promisiunile pe care Nicuşor Dan le-a făcut în campania electorală, cu privire la consolidarea clădirilor cu risc seismic, au fost uitate. „Promisiunile din campania electorală sunt de mult uitate. Nicuşor Dan se lăuda cu va «începe consolidarea tuturor clădirilor aflate în clasa I de risc seismic». Nu doar că nu a început un şantier, dar le-a blocat pe toate. Evident, tot echipa Firea este vinovată pentru tot”, a punctat Firea. 

Social-democrata a mai spus că „nici protecţia clădirilor simbol ale Capitalei nu mai e de interes pentru primarul general”. „În următoarea şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan propune renunţarea la demersurilor Primăriei Capitalei de a aduce la viaţă clădirea fostului Hotel Dunărea de la Gara de Nord. Clădirea este în paragină, iar noi am început demersurile pentru expropriere. Nicuşor Dan trebuia doar să continue, dar nu e nici o surpriză că refuză, blochează sau pasează răspunderea”, a conchis fostul edil al Capitalei. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite