Gabriela Firea anunţă că bugetul pe 2022 va fi votat până pe 21 decembrie: „Până atunci trebuie să fi avut toate dezbaterile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Gabriela Firea, ministrul Familiei, a anunţat că se doreşte ca Legea bugetului pentru 2022 să fie adoptată până, cel tâziu, pe 21 decembrie. Social-democrata a precizat că „mare parte” din măsurile propuse de PSD pentru programul de guvernare vor fi cuprinse în bugetul de stat pentru anul viitor.

„Pe maximum 20-21 decembrie se doreşte a fi votat deja proiectul de buget şi noi până atunci trebuie să fi avut toate aceste dezbateri pe marginea bugetului de stat”, a declarat, luni, Gabriela Firea.  

Ministrul Familiei a precizat că acest lucru este o prioritate pentru toate ministerele. De altfel, întrebată dacă toate măsurile anunţate anterior vor fi cuprinse în buget, Firea a răspuns: „Mare parte, da. Chiar am discutat şi astăzi”.  

Liderii coaliţiei de guvernare PNL-PSD-UDMR, împreună cu minorităţile naţionale, se reunesc luni, la Parlament. Pe masă va fi pus şi proiectul bugetului de stat pe 2022, pe care premierul Nicolae Ciucă vrea să îl adopte în Executiv până pe 17 decembrie, iar până în Crăciun să fie votat şi de Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite