Firea: PSD are patru, cinci propuneri de premier, membri de partid, oameni cu care am colaborat. Sunt şi femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, la România TV, că social-democraţii discută "patru, cinci" variante de premier, printre care membri de partid, dar şi "oameni de stânga" cu care a colaborat PSD.

"Ne dorim să analizăm mai multe candidaturi de prim ministru. Vrem un om care să fie onest, un profesionist. Să ştie să coordoneze echipe, să ştie să-şi impună respectul. (...) Până la această oră, sunt patru, cinci propuneri de candidaţi, şi colegi din partid, şi oameni de stânga, care au colaborat cu noi. Pe listă sunt şi doamne", a spus vicepreşedintele PSD.

Ea a spus că se bucură că sunt şi femei pe această listă, pentru că ele sunt "extrem de eficiente, organizate".

"Sunt convinsă că vom alege cu mult mai mult discernământ, de această dată. Următorul premier va trebui să recupereze întârzierile. Orice proiect pe care vrem sa il avem finalizat anul viitor, trebuie inceput anul asta", a mai spus ea.

PSD se va reuni luni în şedinţă pentru a decide numele premierului, care va fi prezentat apoi preşedintelui Klaus Iohannis la consultările care vor începe la ora 15.00. Numele va fi făcut public după discuţiile cu Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite