Politică

articolul anterior articolul urmator

Firea îi răspunde lui Iohannis, care s-a plâns de traficul infernal din Bucureşti: Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?

98
23 Apr 2018 23:44:36
Autor: News.ro
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Primarul Capitalei, Gabriela Firea i-a răspuns preşedintelui Klaus Iohannis, care s-a plâns de traficul infernal, ea afirmând că această problemă nu este de acum şi că Bucureştiul nu se poate compara cu Sibiul, care "are doar 150.000 de locuitori, cât are jumătate dintr-un sector al Capitalei".

 "Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?", a spus, ironic, Gabriela Firea.
 
"Am ascultat declaraţia domnului preşedinte Klaus Iohannis. Apreciez că foloseşte bicicleta, sper că nu doar în acest scop, de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf, pentru că şi eu, şi familia mea folosim bicicleta. Aş mai adăuga faptul că este regretabil modul în care domnul preşedinte, ca fost primar al Sibiului, face astfel de afirmaţii, ca o persoană care nu cunoaşte din interior administraţia publică locală", a declarat Gabriela Firea, luni seară, la România TV. 
 
Firea a mai spus că problema traficului aglomerat din Capitală nu este de când a devenit ea primar şi că lucrurile sunt mai complexe şi nu se poate face referire la ele ironic, "în plimbarea bicicletei".
 
"Noi am încercat prin Planul de Mobilitate Durabilă să deblocăm toate aceste probleme. Nu se poate compara Bucureştiul cu Sibiul, care are doar 150.000 de locuitori, cât are jumătate dintr-un sector al Capitalei. Sunt probleme complexe si nu se poate face referire la ele ironic, în treacăt, în plimbarea bicicletei (...) Folosind acelaşi ton al domnului preşedinte, ştiţi, există o emisiune celebră în România, <Schimb de mame>. Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie iar eu la Preşedinţie?", a mai spus primarul Capitalei.
 
Klaus Iohannis a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herăstrău, el spunând că traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme şi că se impun "măsuri serioase".
 
"Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp şi de vreme. Cred că aici se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase, de îmbunătăţire şi a infrastructurii de trafic, dar şi a reglementărilor în trafic.În rest, mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, mai multă lume pe bicicletă, dar cu timpul se întâmplă şi asta”, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au aşteptat la Arcul de Triumf.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

98 Comentarii

Mihai Giurgiuveanu
24.04.2018, 00:09:19

Obraznica primarita pesedista! Nu face fata la primarie, dar ii sta gandul la presedintie? Are un tupeu cat Casa Poporului!

+30 (40 voturi)
Lamuritorul
24.04.2018, 00:56:24

Cine nu e tupeist, hot si agramat, n-are nicio sansa in Partidul Scursurilor Democratiei!

+30 (36 voturi)
_wakki m
24.04.2018, 00:15:36

țăranca neaspălată nu se dezminte în afară de papagal nu știe nimic altceva și trece sub tăcere faptul că Johannis chiar a fost primar, mai multe mandate, într-un oraș care a arătat și arată de zece ori mai bine decât Bucureștiul din toate punctele de vedere

+26 (34 voturi)
Radu Mircea
24.04.2018, 00:19:02

# Haoleuuu .... S-a sculat Firea in partea ei barbateasca sa-l i-a de git pe neamtz ..... lote asa se duce dracu' toata hautoritatea masculina din sectoru' trei .... trei duamna Firea . sarumina

+6 (16 voturi)
John alxzq
24.04.2018, 05:37:46

încă o dată firea a pierdut ocazia să tacă din gură! mai bine și-ar vedea de ”mărețele realizări ” care nu există cu desăvârșire

+12 (20 voturi)

Vezi toate comentariile (98)

Modifică Setările