Firea, recunoştinţă pentru Mitică de la Ligă. Cum l-a ajutat Dumitru Dragomir pe primarul din Voluntari într-un moment de cumpănă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD la Primăria Capitalei şi-a anunţat luni lista pentru Consiliul General. Printre „personalităţile marcante ale ţării” se regăseşte şi Dumitru Dragomir, fost şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Deşi iniţial ar părea că prezenţa lui Dragomir pe listă este una surprinzătoare, surse din PSD explică că de fapt este vorba de plata unei datorii mai vechi.

Prezenţa lui Dumitru Dragomir pe listele PSD pentru Primăria Generală a Capitalei reprezintă recunoştinţa pentru un ajutor mai vechi, afirmă surse politice din PSD pentru „Adevărul”. Concret, anul trecut Dumitru Dragomir dezvăluia că Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, i-a cerut ajutorul pentru a scăpa echipa sa, FC Voluntari, de la retrogradare.

„Când m-a rugat primarul de la Voluntari, echipa avea trei puncte. M-a chemat Pandele şi mi-a spus: ’nea Mitică, ajută-mă să nu retrogradez!’. Bani avem?, l-am întrebat. Nu! Atunci vin, stau trei luni, si apoi plec. Şi încerc să te scap”, explica Dumitru Dragomir anul trecut pentru Digi Sport.

„Am fugit la Hagi şi l-am rugat să mă ajute. Mi-a dat jucători extraordinari, pe Achim şi pe Ţîru, care venea după o accidentare. Apoi, l-am luat pe Moke, de la Rapid, pe care nimeni nu-l văzuse. Şi aşa am strâns vreo şase jucători. Am făcut o echipă bună şi i-am învins şi pe Steaua şi pe Dinamo. Şi i-am scăpat de la retrogradare, după care am plecat”, a mai adăugat Dragomir.

Cine se mai află pe lista lui Firea

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a anunţat luni că lista partidului pentru Consiliul General va fi deschisă de fostul premier Petre Roman. Pe locurile eligibile se mai află Anghel Iordănescu, fost antrenor al echipei naţionale de fotbal, şi Dumitru Dragomir, fost şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

„Personalitati marcante ale ţării si Capitalei ni se alatura pentru a continua ceea ce am inceput acum 4 ani: modernizarea Bucurestiului!Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla : Petre Roman - prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu, oameni de sport si fair-play: Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri”, anunţa Gabriela Firea.

Vezi şi: Portret de traseist cu patalama de revoluţionar: Petre Roman, de la idolul de la APACA la primul pe lista lui Firea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite