Politică

articolul anterior articolul urmator

Firea: Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simţit bine azi în Centrul Vechi

7
6 Jun 2020 22:47:24
Autor: News.ro
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirmă, într-o postare pe Facebook, că se bucură sincer, fără urmă de ironie, că premierul Ludovic Orban s-a simţit bine sâmbătă în Centrul Vechi şi că, dacă acesta se ducea acum cinci ani, când primar general interimar era un coleg de-al său de la PNL, ar fi constatat că zona arată jalnic.

”Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simţit bine azi în Centrul vechi din Bucureşti. Dacă se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arată jalnic. Clădiri dărăpănate, faţade care se desprindeau şi cădeau peste vizitatori, mizerie, maşini peste tot, încurcând circulaţia pietonală. În 20 de ani, s-au condolidat doar 20 de clădiri cu bulină”, scrie Firea pe Facebook.
 
Conform Gabrielei Firea, în ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de către echipă sa, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor-două în mai puţin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare şi zeci de faţade au fost reparate complet, nu doar zugrăvite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1.

”Şi continuăm, nu ne oprim aici! Deci, se poate! Aşa că, distracţie plăcută, în Centrul vechi sau oriunde v-aţi afla! Noi ne ocupăm de consolidări, refaceri de faţade, facilităţi concrete pentru industria HORĂ şi HORECA, un climat de siguranţă şi curăţenie”, conchide Firea.

Premierul Ludovic Orban s-a aflat sâmbătă, în Centrul Vechi al Capitalei, el explicând că a răspuns invitaţiei unui bun amic, care şi-a redeschis terasa. În ceea ce priveşte noi măsuri de relaxare, premierul a reluat afirmaţia conform căreia va avea loc o analiză, iar acestea vor fi anunţate cu câteva zile înaintea datei de 15 iunie. 

La plecare, după aproximativ o oră, Orban s-a declarat mulţumit de modul în care sunt respectate restricţiile, a afirmat că se bucură că românii au plecat în număr mare de minivacanţă, cerându-le să respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. El a evitat să facă alte precizări legate de noul val de măsuri de relaxare aşteptate în 15 iunie.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

PEDEPSITORUL
6.06.2020, 23:50:16

...CE TRISTA GRESEALA A FACUT NATURA CU ACEASTA FEMEIE !!

+7 (13 voturi)
Sorin Ionascu
7.06.2020, 00:23:18

Natura a facut o greseala trista, iar bucurestenii una tragica - cei care au votat-o si cei ce nu s-au dus la vot.

+6 (12 voturi)
Fahrenheit 451
7.06.2020, 00:53:16

Lasă că vine Nicușor și-ți face varză ,,realizărili''! Știi foarte bine asta, ai coșmaruri cu N.Dan, de aia ți-ai trimis pitecantropul să-l bruieze, ptr. că ești disperată! La N.Dan nu va ține cu mahalagisme, cu atacurile josnice, așa cum ți-ai permis de atâtea ori! Ți-ai găsit NAȘUL!

+4 (8 voturi)
Un cititor
7.06.2020, 08:37:07

Nu ti-a "scapat" ...ticaloas-o !!! Ai facut "praf" !!! asta-i singura ta realizare. In lipsa de altceva.....iesi in evidenta cu maruntisurile !!!

+3 (5 voturi)
kalu kalu
7.06.2020, 09:28:23

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (7)