Partidul te doboară, partidul te ridică. Ce funcţie i-a pregătit PSD lui Mihai Tudose. „El va avea o altă însărcinare politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose şi Gabriela Firea la sediul Primăriei Capitalei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose şi Gabriela Firea la sediul Primăriei Capitalei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Mihai Tudose va prelua o altă „însărcinare politică”, în Parlament, a declarat duminică seară primarul Capitalei, Gabriela Firea, precizând că el a avut decenţa de a demisiona după ce i-a fost retras sprijinul politic şi nu a reacţionat ca Sorin Grindeanu, care „a confiscat” clădirea Guvernului. Foarte probabil, Mihai Tudose va prelua şefia Comisiei economice din Camera Deputaţilor, pe care a mai condus-o.

„Domnul Grindeanu a acţionat negativ după retragerea sprijinului politic. Mihai Tudose a avut decenţa să se retragă”, a declarat Gabiela Firea la România TV.

Primarul Capitalei l-a acuzat pe Sorin Grindeanu că a confiscat clădirea Guvernului împreună cu Victor Ponta, ceea ce a făcut-o să vorbească atunci despre un guvern-fantomă.

„Slavă Domnului că domnul Tudose nu a repetat scenariul şi a înţeles decizia politică. Ne-a declarat că va rămâne în echipă, că va avea altă însărcinare politică, probabil în Parlament, şi a făcut un pas în spate”, a spus Firea.

Comitetul Executiv Naţional al PSD urmează să se întrunească luni pentru a discuta componenţa viitorului guvern, care va avea aceeaşi structură, respectiv 28 de portofolii, însă, după cum declara duminică seară Gabriela Firea, "cam o treime din guvern se va împrospăta".

Te-ar putea interesa şi:

 

Firea: Nu mai vreau să particip la o nouă remaniere. Dăncilă va rezista, cu sau fără hashtag. E foarte religioasă

 

Ponta, despre votul privind Guvernul Dăncilă: Voi vota „împotrivă“ cu toată convingerea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite