Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Candidează din partea Partidului Verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ProTV
Foto: ProTV

Prim-vicepreşedintele Partidului Verde, Vlad Soare, a anunţat pe Facebook că Florin Călinescu este alegerea partidului său pentru Primăria Capitalei.

„Am reuşit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu şi-l va asuma: Bucureşti-Ilfov o singură comunitate, o administraţie suplă, modernă, un nivel de viaţă urbană ridicat aşa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN şi SMART! Împreună construim Metropola Verde Bucureşti-Ilfov!”, este mesajul de pe Facebook al lui Vlad Soare.

Prim-vicepreşedintele Partidului Verde a mai spus şi că înregistrarea candidaturii lui Florin Călinescu a avut loc chiar în ultima zi în care se mai puteau face înscrieri:

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru preşedintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câştiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reţinut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiţi fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minunată echipă de consilieri să construim împreună metropola verde Bucureşti-Ilfov”.

Florin Călinescu se alătură astfel cursei pentru Primăria Capitalei alături de Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Viorel Cataramp (Dreapta Liberală), Ioan Sârbu (Pro România), Ilan Laufer (PSL) şi Nicuşor Dan (candidat unic al Dreptei, susţinut de PNL şi USR-PLUS).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite