Florin Cîţu: Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani. Trebuie să fim uniţi pentru că urmează bătălii grele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu FOTO Facebook Florin Citu
Premierul Florin Cîţu FOTO Facebook Florin Citu

Premierul Florin Cîţu a afirmat că în aceste alegeri liberalii aleg echipa cu care va fi condusă România în următorii opt ani şi a precizat că membrii Partidului Naţional Liberal trebuie să fie uniţi pentru că urmează bătălii grele.

„În primul rând, să nu uităm, aceste alegeri ale noastre sunt pentru a pregăti sau a da României conducerea în viitor. Asta facem. Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani. De aceea am ţinut să fiu în ţară, pe unde am putut, de fiecare dată pentru că este important ca românii să vadă cine vor fi liderii care vor moderniza România”, a afirmat Cîţu.

Celălalt mesaj al premierului a fost unul de unitate. „Şi al doilea mesaj este un mesaj de unitate. Trebuie să fim uniţi, suntem uniţi, dar trebuie să fim uniţi în continuare pentru că urmează bătălii grele în perioada următoare. Să rămâi la guvernare opt ani nu este uşor, dar este un obiectiv ambiţios pe care vreau să ni-l asumăm cu toţii. Şi nu putem să îl atingem decât dacă suntem împreună”, a transmis şeful Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite