Florin Cîţu îl consideră pe Nicolae Ciucă „un coleg un care îşi face treaba foarte bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu FOTO Facebook
Florin Citu FOTO Facebook

Întrebat marţi seară, în cadrul unei emisiuni la TVR, despre colegul său de partid, Florin Cîţu a afirmat că premierul Nicolae Ciucă este "un coleg bun care îşi face treaba foarte bine".

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a vorbit despre premierul Ciucă folosind apelativul Nicu, dând de înţeles că cei doi se află într-o relaţie bună.

"Este o relaţie foarte bună, Nicu este un coleg, un liberal şi un premier care îşi face treaba foarte bine", a declarat fostul premier Florin Cîţu despre succesorul său, Nicolae Ciucă.

Atunci când a fost întrebat dacă premierul se sfătuieşte cu el în ceea ce priveşte Guvernul, Cîţu a precizat că nu au o astfel de relaţie şi nici nu ar fi nevoie.

"Nu vreau să influenţez nici modul de a lua decizii, avem stiluri diferite, dar este premierul Partidului Naţional Liberal, este un om cu care am lucrat în două guverne şi am lucrat bine cu el. Avem o relaţie strânsă, dar vreau să-şi pună propria amprentă pe această guvernare. (...) Să ia decizii cu care el să fie confortabil pentru că nu este uşor să ai un guvern în care ai două partide cu doctrine diferite”, a explicat Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite