Florin Cîţu, despre întâlnirea cu Marcel Ciolacu: „Îi voi face o invitaţie oficială. Sper că ne vom vedea săptămâna aceasta la Guvern”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu va discuta cu Marcel Ciolacu pe tema PNRR. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu va discuta cu Marcel Ciolacu pe tema PNRR. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a declarat că se va întâlni cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, „săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare” pentru a discuta pe tema PNRR. Premierul a transmis că îi va face „o invitaţie oficială”, deşi anterior Guvernul anunţase că Florin Cîţu nu are pe agenda din această săptămână o întâlnire cu liderul social-democrat.

„Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu săptămâna trecută şi ne vom vedea, sper, săptămâna aceasta, la Guvern. O să îi fac o invitaţie oficială, să discutăm puţin pe tema PNRR-ului, să vedem dacă dintre priorităţile pe care le avem acolo...”, a spus premierul Cîţu la Parlament.

Chestionat dacă s-a răzgândit în privinţa întrevederii cu Marcel Ciolacu, după ce Guvernul transmisese că nu se vor întâlni, Cîţu a răspuns: „Nu m-am răzgândit, vă zic că am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă, depinde şi de programul domnului Ciolacu. Vom discuta săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”.

Florin Cîţu a mai transmis că nu a avut în cursul zilei de astăzi o discuţie cu Marcel Ciolacu.

Guvernul a transmis luni dimineaţă că premierul Florin Cîţu nu are în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Reacţia Guvernului a venit după ce liderul PSD a declarat că în convorbirea telefonică avută recent cu premierul, care a durat „maxim un minut”, au stabilit că luni vor decide data şi locul în care va avea loc întâlnirea pe tema PNRR. Şi prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan declarase luni dimineaţă că cei doi se vor întâlni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite