Cîţu, întrebat la ce oră se închid restaurantele şi terasele: Nu vor rămâne deschise toată noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Florin Cîţu / Facebook FC
Florin Cîţu FOTO Florin Cîţu / Facebook FC

Premierul Florin Cîţu a declarat că deocamdată restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea. Premierul a mai spus că măsurile aprobate în şedinţă de Guvern vor fi anunţate vineri seară.

„Nu vor rămâne toată noapte, asta este clar. Încă nu”, a declarat Florin Cîţu. 

Premierul a mai spus că noile măsuri vor fi aprobate de Guvern vineri seară şi vor fi anunţate la ora 21.00. 

„Avem şedinţa de la 20.30. Voi avea un briefing de la ora 21.00. Deja am pregătit decizia CNSU, hotărârea de Guvern. Nu rămâne decât să le adoptăm”, a explicat premierul. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis joi, la finalul şedinţei de lucru cu prim-ministrul şi mai mulţi membri ai Guvernului, noile relaxări începând cu 15 mai. Şeful statului spune că relaxarea va avea loc în mai multe etape: prima etapă din 15 mai, a doua etapă de la 1 iunie, a treia etapă de la 1 iulie şi ultima etapă de la 1 august. Începând cu 1 iunie se vor putea organiza nunţi, botezuri şi mese festive.

Premierul Florin Cîţu a declarat că va merge o noapte în Vama Veche, la Marea Neagră, după ce le-a promis acest lucru unor tineri, iar acum, odată cu ridicarea restricţiilor de noapte, are motive să respecte promisiunea.

El a mai explicat şi că dacă campania nu merge în direcţia corectă măsurile pot veni mai încet.

   

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite