Florin Cîţu: Rămânem alături şi susţinem consolidarea statului de drept şi a parcursului european al Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, Maia Sandu FOTO Guvernul României / Arhivă
Florin Cîţu, Maia Sandu FOTO Guvernul României / Arhivă

Premierul Florin Cîţu a transmis asigurări cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova că România va rămâne alături de Replica Moldovă şi susţine aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european al Republicii Moldova.

„Am felicitat-o astăzi pe Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.

Am asigurat-o că rămânem alături şi susţinem aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european al Republicii Moldova”, a transmis Florin Cîţu. 

El a mai transmis că „vom continua şi vom consolida proiectele de asistenţă şi întreaga agendă de cooperare bilaterală. Chiar ieri am stabilit un nou ajutor pentru Republica Moldova în lupta împotriva Covid: trimitem 100.000 de teste rapide antigen. Felicit Republica Moldova şi pe cetăţenii săi, cu prilejul sărbătorii lor naţionale, şi aştept şedinţa comună de guvern de la Chişinău.La Mulţi Ani, Republica Moldova! La Mulţi Ani, cetăţenilor moldoveni”. 

   Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri la Chişinău, la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului are întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu, cu preşedintele Poloniei Andrzej Duda şi cu preşedintele Ucrainei Volodâmâr Zelenski

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite