Politică

articolul anterior articolul urmator

Florin Iordache: Este o gogoriţă aceasta cu Comisia de la Veneţia. Preşedintele este într-o disperată campanie electorală

32
2 May 2018 14:42:39
Autor: Sebastian Zachmann
Florin Iordache
Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a criticat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a trimite legile Justiţiei la CCR şi Comisiei de la Veneţia.

„Judecătorii CCR, în toate cele 3 decizii, au spus că au ţinut sau s-a ţinut cont de deciziile Comisiei de la Veneţia. Este o gogoriţă. Este o gogoriţă, aceasta cu Comisia de la Veneţia, pentru că modificările care s-au făcut la cele 3 legi în niciun caz nu încalcă prevederile şi principiile enunţate de Comisia de la Veneţia”, a spus Florin Iordache, preşedintele Comisiei care s-a ocupat cu modificarea legilor Justiţiei. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că trimite la Curtea Constituţională întregul pachet al legilor justiţiei şi sesizează Comisia de la Veneţia, el adresând şi un apel CCR să nu se grăbească şi să conlucreze cu organismul european. Preşedintele a precizat că, după ce Curtea Constituţională se va exprima asupra actelor normative, va face o nouă analiză a legilor şi va decide atunci dacă se impune o nouă reexaminare a celor trei legi de către Parlament.

Iordache i-a răspuns lui Iohannis: „Îl vedem că este într-o disperată campanie electorală pentru octombrie 2019 şi toate aceste eforturi pe care le face de la pupitrul prezidenţial, nu face decât să-şi fidelizeze un anumit electorat.” 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

Pribeagul Ro
2.05.2018, 14:52:17

Mai Ciordachele, de ce te bagi tu ca musca-n lapte?

+9 (13 voturi)
Andrei Mihai Gratie
2.05.2018, 15:01:35

Chiordache, amice, esti idiot, cum spunea foarte bine nenea Iancu....

+10 (14 voturi)
Stanila Ion
2.05.2018, 15:10:06

Ciordache stie la fel de bine ca min. Slugarel ca daca se grabesc cu adoptarea acestora si, apoi, ar apare niscaiva "observatii" de la Venetia, s-ar face de KKo chiar daca aceste nu sunt obligatorii. Dar graba e mare, trebuie salvati niste PSD-isti de vaza...

+10 (12 voturi)
Dumitru Ciobotaru
2.05.2018, 15:40:18

Inteligentul asta chiar se crede jurist.Fii atent d-le iordache,la ce-a zis Aspirina de la Las Fierbinti:"cu furcile ,coasele si tpoarele va vom goni".Baga bine la cap aceste ziceri.Poporul cred ca nu mai va rabda.

+8 (12 voturi)
MV R.
2.05.2018, 16:25:08

Estimp,Comisia Europeană tocmai a anunțat că fondurile europene se vor da în funcție de respectarea normelor statului de drept. Speram să nu se grăbească așa de tare cu asemenea reglementări... În fine,(ș)parlamentarii și guvernanții noștri nu au nicio apăsare pe tema asta,având în vedere că fondurile europene NU pot fi furate (vezi cele 21 mil.Euro șmenozate de escobarul de Teleorman prin TelDRum,cu ani în urmă,când era doar președinte de CJ,șmenozeală devoalată de Oficiul European Antifraudă-ce rușine ptr.România!-banii trebuind să-i restituim noi TOȚI,nu doar populația pesedistă cum ar fi normal). Apăsări vor avea oamenii de rând căci Partidul Sub-Dezvoltării nu va renunța la furt,așa că ioc investiții în spitale,școli,drumuri,racordări la apă și curent. Dar dacă așa vrea votantul român,așa va trăi,nu? Va trăi bine prin procură,admirând ce trai liniștit îi asigură (ș)parlamentarului impozitele livrate întocmai și la timp,precum și legile Justiției&Codurile Penal și de Procedură Penală modificate în sensul devenirii României paradis al criminalității de toate genurile și de toate nivelurile.

+3 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (32)

Modifică Setările