Politică

articolul anterior articolul urmator

Florin Roman spune că Ludovic Orban trebuie să îşi instaleze aplicaţia WhatsApp pentru a primi convocarea la şedinţele partidului

3
12 Oct 2021 17:15:45
Autor: News.ro
Florin Roman, Florin Citu FOTO Facebook
Florin Roman, Florin Citu FOTO Facebook

Deputatul PNL Florin Roman a explicat, marţi, la Parlament, că Ludovic Orban nu a fost invitat la şedinţele conducerii PNL, deşi este membru, prin calitatea sa de fost preşedinte al partidului, pentru că convocările se fac prin WhattsApp, iar acesta nu are instalată aplicaţia, astfel că va trebui să o facă, pentru a primi informările.

Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să spun direct şi răspicat. Domnul Orban primeşte invitaţii, ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhattsApp, şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie”, a comentat Roman.

Ludovic Orban declarase, în conferinţa organizată la Parlament, că nu a fost invitat la nicio şedinţă BEX, deşi, în calitate de fost preşedinte al partidului este membru al Biroului, şi că nu va participa nici la Biroul Politic PNL, pentru că şi-a spus deja punctul de vedere privind situaţia actuală. 

Orban a mai spus că nu a fost invitat la discuţiile de la Vila Lac ale conducerii partidului.

"Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări", a susţinut Orban.

Fostul lider PNL a spus că nu va participa la aceste şedinţe, pentru că ”orice fel de participare şi susţinere a unor decizii aberante ale unei conduceri nelegitime a PNL seamănă cu o formă de complicitate la trădarea interesului naţional”.

”Şi acum ţara arde şi Cîţu se ocupă să îmi ia parlamentarii la bucată, să facă tot felul de promisiuni. Domnul Cîţu face nişte întruniri, şi-a adus aminte că are nişte grupuri parlamentare. Chiar şi grupurile parlamentare PNL nu sunt suficiente pentru învestirea unui Guvern, pentru că este nevoie de o majoritate parlamentară”, a spus el.

Orban a mai arătat că, ”să te duci la negocieri când ţara arde, când la uşă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu propui o soluţie de rezolvare a crizei, i se pare ceva de noaptea minţii”.

”Parcă cineva le-a spălat creierele, parcă se duc ca orbeţii către prăpastie”, a afirmat Orban. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

geek-a-contra
12.10.2021, 18:38:19

ma bucur ca nu sint in pnl. n-am whatsapp :) si daca prefer pulse? instagram? tweet? sau oricare alta aplicatie? ma intreb: de cind au ajuns obligatorii ca modalitati de comunicare platforme mass media ca whatsapp sau echivalentele? aplicatii care sint ca principiu preferinte personale? clasicul, si neutrul..., e-mail ce neajuns are? crocodilii inciltzitzi se ascund dupa deshte....

+12 (12 voturi)
Constantin Gadea
12.10.2021, 19:45:00

Ludovic Orban este unealta securista, ca toti presedintii PNL care s-au succedat dupa 1989.

Constantin Gadea
12.10.2021, 19:47:11

PROTECTIA CIVILA AUTORIZATA. Se impune, dupa parerea mea, infiintarea PCA, mai intai in Capitala si apoi in orasele mari, ca sa ajute Politia si Jandarmeria, in activitatea acestora pentru pastrarea ordinii si prevenirea activitatilor antistatale. PCA va fi, in fapt, o asociatie de voluntari civili, fara pretentii pecuniare si un Pichet cu voluntari civili, selectati si autorizati de catre Politie, prin legitimatii speciale, semnate de comandant si de catre ministrul de Interne. Pichetul, de unde sunt coordonati civilii voluntari, este o simpla Camera de garda, din cladirea Politiei Capitalei, cu telefon, in care fac de garda, din 6 in 6 ore, cate doi civili, si un politist pe post de comandant. Protectia Civila poate avea un numar mare de membri, selectati cu mare grija, fiecare in parte poedand o legitimatie, cum am zis. Rolul acestora este sa nu permita sa se adune, in piete sau alte locatii, provocatori, care vor sa tulbure linistea publica, prin proteste neautorizate de Primaria Capitaliei. Sa o ia de guler pe SOSOACA si pe orice provocator fascist, chiar daca s-a strecurat in Parlamentul Romaniei ajutat de dusmanii acestei tari si s-o trimita acasa. S-o trimita acasa pe ea si pe Simion, ca nu mai avem nevoie de alti legionari in tara asta si nici de alti bolsevici. Sa-l trimita acasa pe Ludovic Orban, ca nu mai este loc pentru tradatorii care se trag din fostii calai securisti si sunt unelte ale securistilor care ne jefuiesc de 31 de ani. S-o trimita la ma-sa pe tata Anca Alexandrescu de la Realitatea, care se da mai sus de presedintele tarii, pe care il ameninta si il improasca, pe sticla si in vazul lumii, cu turbare si invective proPSD-iste, cu exprimare nerusinata ca ,,el” a facut si ,,el” a dres. A dres tara, nenorocito.

Modifică Setările