Politică

articolul anterior articolul urmator

Gheorghe Flutur: „Competiţia din partid nu trebuie să fie despre cine are claxonul dat mai tare“

2
24 Feb 2013 18:21:06
Autor: Sebastian Zachmann
Gheorghe Flutur îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL
Gheorghe Flutur îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, consideră că actuala competiţie pentru conducerea partidului nu trebuie să fie despre cine are claxonul dat mai tare, ci despre cine critică cu argumente puternice şi credibile USL.

„Trebuie să avem o analiză corectă. Cine a guvernat în criză, plăteşte, situaţie care se vede şi în alte ţări. Suntem în opoziţie şi nu sunt de acord cu cei care dramatizează mai mult decât este cazul. PDL are după alegerile parlamentare 17 la sută, şi nu 7 la sută cât aveau PD sau PNL după alegerile din 2000“, a spus secretarul general al PDL.

El a arătat că cele patru provocări principale pe care le va prezenta Convenţiei Naţionale prespun reconsolidarea PDL ca principal partid de opoziţie, coagularea forţelor de dreapta şi centru-dreapta în jurul PDL, să dovedească faptul că este un partid capabil să genereze politici şi programe credibile pentru populaţie şi că are şi capacitatea de a aplica aceste programe.

„Competiţia asta nu trebuie să fie despre cine are claxonul dat la mai mare ci despre cel care critică cu argumente puternice şi credibile USL“, a spus Flutur.
El a precizat că a mai avut o experienţă asemănătoare în perioada 2000-2004 când, împreună cu Teodor Stolojan, a reconstruit PNL.

„Am mai trăit filmul acesta în 2000-2004 când împreună cu Teodor Stolojan am făcut mii de kilometri ca să consolidăm un partid. Sunt capabil să dau kilometrajul înapoi să încep reconstrucţia PDL, de la firul ierbii, alături de oameni pragmatici, simpatici şi care au încredere unii în alţii“, a conchis Gheorghe Flutur.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
24.02.2013, 21:27:49

Comentariu considerat abuziv.

Iris IRIS
24.02.2013, 21:37:12

Cand ati pomenit de claxon v-ati referit la SRI ?

0 (2 voturi)
Modifică Setările