Fost ministru ALDE, ironii la adresa PSD: „Dumneavoastră ştiţi mai bine ce înseamnă laşitatea“. Ce spune despre „zmeul” Teodorovici, Fifor şi Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul ALDE Toma Petcu, fost ministru al Energiei în Guvernele Grindeanu şi Tudose, îi ironizează pe foştii colegi de alianţă din PSD, „marii oameni politici, tăcuţi până de curând şi aliniaţi în spatele unui lider” şi spune că aceştia „ştiu cel mai bine ce înseamnă laşitatea”. El îi atacă pe Viorica Dăncilă, pe Eugen Teodorovici şi pe Mihai Fifor.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Toma Petcu le răspunde liderilor PSD care au acuzat ALDE de laşitate. „Marii oameni politici din PSD, tăcuţi până de curând şi aliniaţi în spatele unui lider, au ieşit în ultimele ore să acuze ALDE de laşitate. Ei bine stimabililor, dvs ştiţi mai bine ce înseamnă laşitatea. Cine vorbeşte de laşitate? Domnul Fifor, cel care a fost remaniat din funcţia de ministru al Apărării de Liviu Dragnea în 2018, atunci când a fost episodul cu scrisoarea semnată şi apoi neasumată. Atunci, dle Fifor, aţi fost întruchiparea perfectă a tipului de laş în politică. Aşa că, mai uşor cu acuzaţii de laşitate la adresa ALDE“, a scris Petcu. 

„Cine mai vorbeşte de laşitate? Domnul Teodorovici? Cât timp a fost în afara Guvernului nu a ştiut decât să critice de pe margine. Marele zmeu Teodorovici, atunci când a intrat în Guvern, brusc, toate declaraţiile sale belicoase au fost date uitării. Amnezie!ar acestea sunt doar două exemple. Nu mai vorbim de doamna Dăncilă, cea care a fugit de votul Parlamentului atunci când ALDE i-a cerut să facă restructurarea guvernamentală. Ei bine, acum va trebui să meargă singură în Parlament", spune Toma Petcu.

Fostul ministru le transmite liderilor PSD să se preocupe de propriile probleme şi de cum vor mai guverna încă vreo câteva zile, şi să nu mai dea vina pe ALDE pentru eşecul lor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite