Fost senator şi secretar de stat în Ministerul Apărării, mort de coronavirus la 51 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Tataru foto news.ro
Dan Tataru foto news.ro

Fostul senator Dan Tătaru, care a deţinut şi două mandate de secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale, a murit, duminică, la vârta de 51 de ani, după ce a fost congirmat cu coronavirus. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că pacientul a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transferat cu elicopterul.

”Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate”, a scris, duminică, pe Facebook, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Fostul senator fusese confirmat cu coronavirus şi se afla internat în spitalul din Moineşti.

Raed Arafat a declarat, duminică seară, la Antena 3, că s-a intenţionat transferul la Spitalul Militar ROL 2 instalat în incinta Institutului „Ana Aslan”, dar pacientul a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transferat cu elicopterul şi nu a putut fi resuscitat.

Dan Tătaru a fost ales, în 2012, senator din partea PSD, la Bacău. Din 2015 acesta a activat ca senator independent, până la finalizarea mandatului în 2016. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite