Fosta purtătoare de cuvânt a Preşedinţiei, Tatiana Niculescu Bran: „Să fi schimbat măcar perdelele...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatiana Niculescu Bran a părăsit săptămâna trecută Palatul Cotroceni FOTO Adevărul
Tatiana Niculescu Bran a părăsit săptămâna trecută Palatul Cotroceni FOTO Adevărul

Fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale, Tatiana Niculescu Bran, a publicat pe contul său de Facebook un scurt poem legat de experienţa sa la Cotroceni.

”Să fi schimbat măcar perdelele palatului /m-aş fi numit, prin decret, dama cu perdele/să fi scos măcar covoarele în ploaie/ reforma instituţiilor era gata /of, să fi renovat cantina la timp /alta, cu totul alta era viaţa”, este ”poemul” postat de Bran.

În prima sa postare publicată pe Facebook după demisie, Tatiana Niculescu Bran susţine că se întoarce „cu bucurie“ la ea însăşi. „După câteva luni petrecute în lumea administraţiei prezidenţiale, revin cu bucurie la mine însămi şi la cărţi, cu un gând de-al lui Seneca: Înţeleptul înaintează în sensul contrar opiniei tuturor“¸ scrie fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, marţi, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al şefului statului.

Tatiana Niculescu Bran a anunţat, marţi, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

"Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o", declară Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Citeşte şi:

Tatiana Niculescu Bran se retrage din funcţia de purtător de cuvânt: Decizia a fost luată de comun acord cu preşedintele Klaus Iohannis

Tatiana Niculescu Bran se retrage din funcţia de purtător de cuvânt al Admnistraţiei Prezidenţiale, decizia fiind luată de comun acord cu preşedintele Klaus Iohannis. Tatiana Niculescu Bran spune că relaţia cu presa nu a fost pe măsura dorinţelor sale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite