Politică

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cine se aseamănă... Fratele ministrului Liviu Pop, limbaj obscen şi plin de greşeli gramaticale

2
13 Oct 2017 12:03:37
Autor: Laura Andreea Popa
Liviu Pop, ministrul Educaţiei FOTO Mediafax
Liviu Pop, ministrul Educaţiei FOTO Mediafax

Dacă ne-am obişnuit cu greşelile gramaticale făcute de ministrul Educaţiei, un comentariu lăsat de fratele acestuia, Radu Gabriel Pop, pe pagina de Facebook a Magdalenei Bistriceanu, purtătorul de cuvânt PMP, demonstrează că aşchia nu sare departe de trunchi. Fratele demnitarului a fost deranjat de un comentariu al doamnei Bistriceanu, căreia i-a oferit un răspuns vulgar şi plin de greşeli gramaticale.

În contextul remanierii guvernamentale care a marcat ziua de joi, purtătorul de cuvânt al PMP, Magdalena Bistriceanu, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care afirma faptul că pe lista miniştrilor propuşi pentru remaniere ar trebui să se numere şi şeful de la Educaţie, Liviu Pop. Deranjat de comentariul doamnei Bistriceanu, fratele ministrului Educaţiei a simţit nevoia să intervină. Modul în care a făcut-o lasă însă de dorit, limbajul folosit de Radu Gabriel Pop fiind unul incalificabil. Dacă fratele său se rezumă doar la greşeli gramaticale, Radu Pop a trecut şi la înjurii, nu doar la greşeli de exprimare.


   FOTO Captură Facebook Magdalena Bistriceanu

Gestul lui Gabriel Radu Pop, fratele ministrului Educaţiei, se adaugă listei lungi de greşeli şi gafe făcute de Liviu Pop, de la preluarea mandatului la Educaţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangă
13.10.2017, 13:36:03

Nemernicul a luat-o direct la injuraturi :))

+1 (1 vot)
Utilizator Adevărul
13.10.2017, 14:02:23

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările