FOTO Guvernul cumpără publicitate în ziare internaţionale: „Guvernul Dăncilă trebuie să plătească pentru ca presa să scrie despre ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eurodeputatul Siegfried Mureşan
Eurodeputatul Siegfried Mureşan

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a semnalat, duminică, faptul că Guvernul condus de Viorica Dăncilă plăteşte pentru a i se face reclamă în publicaţia străină Politico. Oficialul european spune că „în mod normal, presa internaţională se bate pentru interviuri cu politicieni”, sugerând, astfel, că Executivul de la Bucureşti trebuie să plătească pentru a putea fi băgat în seamă.

„Guvernul Dăncilă a cumpărat publicitate în Politico. În mod normal, presa internaţionala se bate pentru a avea interviuri cu miniştrii ţărilor care preiau preşedinţia UE. Cu miniştrii guvernului Dăncilă nu vrea sa stea nimeni de vorbă. Guvernul Dăncilă trebuie sa plătească pentru ca presa să scrie despre ei. Păcat. România merită mai mult”, a scris europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan. 

politico dancila

Sursă foto: Facebook/ Siegfried Mureşan

„Politico” este o publicaţie de origine americană renumită pentru articolele şi interviurile din politica Statelor Unite şi cea internaţională. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite