Frica de presă. Liderii PSD au fost obligaţi să-şi lase telefoanele mobile la intrarea în sala de şedinţă. Explicaţia lui Bădălău: Unii îşi sunau soţiile şi deranjau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău Foto INQUAM PHOTOS / Octav Ganea
Niculae Bădălău Foto INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Îniante de a intra la şedinţa Comitetului Executiv, iderii PSD au fost obligaţi să-şi lase telefoanele la uşă, ca să nu mai comunice cu jurnaliştii. Niculae Bădălău, numărul doi în PSD, a venit cu o explicaţie hilară.

Pe lângă faptul că la sediul PSD din Keseleff este instalat un aparat de bruiaj la fiecare şedinţă a conducerii, membrii Comitetului Executiv au fost obligaţi să-şi lase telefoanele la intrare, pentru a nu mai da informaţii pe surse.

Întrebat de ce le-a confiscate telefonele colegilor, preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a scos următoarea explicaţie: „Ne deranjau în şedinţă. Sunt unii colegi care îşi sună soţiile, prietenii şi ne deranjează“. 

Măsura nu i s-a aplicat şi lui Liviu Drganea. „Eu am avut telefonul la mine“, a spus Dragnea, întrebându-i, chipurile mirat, pe jurnalişti cum de nu au primit mai multe informaţii pe surse. 

În şedinţa CEX, preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, l-a acuzat pe Liviu Dragnea că a umplut ministerele cu oameni din Teleorman, potrivit unors surse politice. Şi Marian Oprişan a scos colţii la liderul PSD. Este pentru prima dată când Dragnea are opoziţie în conducerea partidului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite