Frunzăverde:  „Mulţi dintre oamenii de valoare din PDL se vor înscrie în PNL. Dar vă asigur că nu vom primi slugi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
frunzaverde

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a susţinut marţi, la Reşiţa, că trecerea lui Mihai Stănişoară în tabăra liberalilor va fi urmată de alte transferuri dinspre PDL către PNL.

„Vă asigur că vor fi mai multe asemenea acţiuni de consolidare a dreptei în PNL. Mulţi dintre oamenii de valoare din PDL se vor înscrie în PNL. Dar vă asigur că nu vom primi slugi“, a declarat Frunzăverde.
Prin cei care vor fi cooptaţi se vor număra politicienii autentici de dreapta, Vasile Blaga nefiind unul dintre aceştia. 

Frunzăverde a abordat şi tema revizuirii Constituţiei, precizând că este o acţiune care necesită timp, întrucât „nu există un preţ politic atât de mare încât să grăbim acest demers“. De asemenea, el a subliniat că procesul de regionalzare trebuie depolitizat şi amînat până în 2016, când pot fi organizate alegeri regionale.

„Preşedinţii sau prefecţii regionali trebuie aleşi, nu numiţi. Nu trebuie să ne grăbim cu regionalizarea că o compromitem!“, este de părere Sorin Frunzăverde.

În altă ordine de idei, vicepreşedintele PNL a dezminţit speculaţiile recente legate de o separare a USL şi a susţinut că alianţa va rămâne intactă până la următoarele alegeri, din 2016, când PSD şi PNL vor depune candidatura tot împreună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite