articolul anterior articolul urmator

Furtună în Parlamentul European. Liderul Grupului PPE acuză România pentru violenţele din 10 august

32
12 Sep 2018 01:38:47
Ion M. Ionita
Manfred Weber va candida pentru funcţia de preşedinte al viitoarei Comisii Europene
Manfred Weber va candida pentru funcţia de preşedinte al viitoarei Comisii Europene

32 Comentarii

sestisotpiatinatati
12.09.2018, 02:30:55

Comentariu considerat abuziv.

Comandor Gherghisan
12.09.2018, 09:17:31

Demonstratii neautorizate sunt tratate cu aceiasi moneda.

-7 (11 voturi)
George Petru Manea
12.09.2018, 10:46:20

Ma bucur ca in sfirsit recunoasteti si voi trolii sovietici faptul ca, impreuna cu acolitii vostri , ati bagat coada kremlineza in mitingul pasnic al unor cetateni romani. Asa faceti voi peste tot, bagati zizanie si dupa aia trageti foloasele. Asa ati facut in SUA, in Franta ( acolo v-a prins Macron, fraierilor ), in Anglia, si mai ziceti ca exista sentimente anti rusesti cind de fapt sinteti uriti voi, conducatorii rusilor. Aici iar semanati confuzie zicind ca sinteti rusi, cind voi sinteti de fapt hoti planetari, chiar universali, fiindca dupa ce furati Rusia pina o lasati in lesin, va luati averile si mergeti la trai bun in occident, desi ati putea inchiria ceva prin Brazilia de la baieti de-ai nostri. Pe cind o colonie pe Marte si sa va carati acolo cu bombe cu tot ?

+7 (13 voturi)
Lucifer
12.09.2018, 09:28:38

Este o mare deosebire între Orban şi Dragnea. Orban este un mafiot responsabil, Dragnea este un mafiot iresponsabil. Orban îşi apără ţara, Dragnea ar vinde-o numai să scape el de puşcărie. Orban este un dictator de tip Vestic, Dragnea este un despot de tip Oriental. Hungaria va scăpa, România nu.

+6 (14 voturi)
George Petru Manea
12.09.2018, 10:34:36

Nimic nu e nou sub soare. Se pot face analogii cu vietile si destinele unor domnitori, regi si lideri militari, care dupa ce au ajuns bogati si puternici, de regula prin spolierea unor regiuni intregi, au incercat sa isi pastreze inversunat averile si posesiunile. Acesti lideri de azi , Putin, Orban, Dragnea, Tariceanu, si altii, asta incearca. Pastrarea privilegiilor si averilor obtinute, pentru ei personal, familiile lor si gastile care-i urmeaza. Nimic nou pina aici. Ce e nou este ca se intersecteaza cu interesele uriase ce vizeaza constructia UE si in conditiile existentei unei populatii si tehnologii de comunicatie net superioare trecutului. Aici se va decide viitorul acestor grupari care sifoneaza banii europeni, carora tehnicile de incepatori practicate pina acum nu le mai ajung si se simt suficient de puternici sa modifice cadrul legislativ si institutiile in folos propriu. Iata, dupa ce au deturnat si ciordit banii europenilor destinati unor lucrari de anvergura destinate recuperarii de decalaje in infrastructura, mai au si tupeul tipic de comisar sovietic : sa bata cu pumnul in masa. Vor ca UE sa le dea pe mina mai multi bani, si mai multa putere locala. In mintea lor, pot santaja UE, pot intoarce mina la spate unei Germanii infloritoare sau unei Frante influente si puternice. Cochetam cu SUA, flirtam pe ascuns cu Rusia, santajam UE, si avem impresia ca driblingul asta dimboviteano-teleormanean va dura, si ca europenii , pe care-i consideram fraieri vor decarta in continuare, sedusi de-o mustata teleormaneana sau de-un palavragiu maghiar.

+4 (10 voturi)