G4Media: Orban, întrebat dacă îl vede pe Rareş Bogdan preşedintele PNL: E posibil, la un moment dat. Nu ştiu. Ca să ajungă preşedinte, va trebui să fie ales de un congres

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, într-un interviu pentru G4Media.ro, că are o relaţie de prietenie şi camaraderie cu Rareş Bogdan, ales recent în funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL.

Întrebat dacă îl vede în funcţia de preşedinte, Orban a răspuns: ”E posibil, la un moment dat. Nu ştiu. Ca să ajungă preşedinte, va trebui să fie ales de un congres al PNL”. Între cei doi au existat momente tensionate după alegerile europarlamentare din 26 mai, când cel care a deschis lista PNL la europarlamenare şi-a manifestat intenţia de a candida la şefia PNL Bucureşti, însă opţiunea lui Orban a fost Violeta Alexandru.

În timpul Consiliului Naţional din 8 august, când a fost ales primvicepreşedinte, Rareş Bogdan s-a bucurat de susţinerea lui Ludovic Orban, preşedintele PNL, care le-a spus delegaţilor că fostul moderator TV a făcut o ”promovare excepţională” pentru PNL după ce ”şi-a abandonat cariera jurnalistică de succes” şi că a fost ”zi şi noapte în campanie” alături de el.

Materialul integral, pe www.g4media.ro

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite