Gabriela Firea anunţă că a fost bolnavă: „Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Cantacuzino şi Colentina“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că în ultima perioadă a fost bolnavă şi le mulţumeşte medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare. Firea nu dă detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

„Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare“, a scris duminică Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei a publicat şi o fotografie în care apare împreună cu conf. dr. Iulian Brezean.

În ultima perioadă, ea nu a apărut la evenimente publice şi a fost criticată pentru faptul că nu a avut nicio poziţie şi nu a luat nicio măsură după ce, în ultimele săptămâni, zeci de blocuri din Bucureşti au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă şi căldură din cauza avariilor în reţeaua RADET.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite