Gabriela Firea a aşteptat deschiderea secţiei de votare: Am votat pentru infrastructură VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a aşteptat deschiderea secţiei de votare, votând cu trei ore mai devreme decât anunţase PSD.

Ea a susţinut că a votat "cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti" şi că "oamenii trebuie să fie pe primul loc". Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3, a declarat şi el, după vot, că a votat entru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu.

Gabriela Firea a mers la vot înaiante de ora 7.00 şi a aşteptat deschiderea secţiei de votate, deşi PSD anunţase ca va vota la ora 10.00. Întrebată de ce votează atât de dimineaţă, ea a răspuns: Întotdeauna m-am trezit cu drag dimineaţa. Momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

”Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri”, a declarat Firea.

Ea a mai susţinut că a votat cu gândul la investiţii în infrastructură şi pentru combaterea poluării şi că ”oamenii trebuie să fie pe primul loc”.

Întrebată ce va face luni, în prima zi după alegeri, Gabriela Firea a susţinut că va merge la muncă.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3, a susţinut, după ce a votat, că a votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi "pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu".

„Sprijinul vostru a fost foarte important pentru mine în ultimele săptămâni. Puterea mea de a continua se datorează mesajelor voastre de sustinere. Aţi construit un scut de apărare în jurul meu, un scut al bunătăţii, care a respins toate atacurile nedemne. Vă sunt îndatorată pentru energia si puterea pe care mi le-aţi daruit. Sunteţi mulţi şi aveţi adevărul de partea voastră”, a scris ulterior pe pagina sa de Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite