Politică

articolul anterior articolul urmator

Gabriela Firea îi cere demisia lui Nelu Tătaru de la şefia Ministerului Sănătăţii

6
7 Aug 2020 15:49:33
Autor: Radu Eremia
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / George Calin

Primarul general Gabriela Firea afirmă vineri, după ce medicul militar Ionel Oprea a fost pus să coordoneze activitatea DSP Bucureşti, că militarii sunt puşi „să acopere prostia şi afacerile din pandemie” şi acuză Guvernul de minciună şi manipulare. Primarul general cere din nou demisia sau demiterea ministrului Nelu Tătaru.

„Militari puşi să acopere prostia şi afacerile din pandemie! Cât îi mai trataţi că pe nişte fiinţe inferioare pe români, “dragi” guvernanţi? Cât ne mai minţiţi, manipulaţi, prostiţi? Azi, o nouă dovadă a lipsei de respect faţă de oameni pe care o manifestă Guvernul PNL! A aflat o ţară întreagă despre haosul care domneşte, la 5 luni de la debutul pandemiei, în majoritarea DSP-urilor din ţară, în frunte cu BucureşTi! După atâtea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzător cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare. Zile în şir se sună la DSP-uri şi nu răspunde nimeni! Pacienţii sunt transferaţi fără nicio noimă cu precădere la unele spitale, pentru că le sufocă, în timp ce altele sunt goale sau lejere”, a scris, vineri, pe Facebook, Gabriela Firea.

Aceasta cere ”demisia sau demiterea imediată a ministrului sănătăţii”. Nou ministru al sănătăţii să facă urgent ordine în DSP-uri! Mai mult, circumstanţă agravantă, în loc să demită, măcar, directorul DSP Bucureşţi (fin ministrului Educaţiei - PNL), această doamna Nicolescu rămâne în continuare la cârma DSP Bucureşti, cu o singură dar gravă modificare! I s-a adus un coordonator militar!! Auziţi, militar! Un general!! Păi ce treaba are Armata cu Sănătatea? Nu mai suntem în stare de urgenţă! Nu mai suntem sub ordonanţe militare! Toată omenirea se relaxează inteligent, numai noi aducem comandă militară în Sănătate, pentru că Guvernul nu este în stare să demită politrucii şi incompetenţii din DSP şi Ministerul Sănătăţii”, a mai scris Firea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Ion Bubu
7.08.2020, 16:06:49

Iar a aparut sustinatorul lui Firea cu un articol publicitate pentru primarul general?

+1 (3 voturi)
Bogdan Liviu
7.08.2020, 16:08:39

firicel, vb lui base : " nici nu stii ce mica ai inceput sa fi ! " ca veni vb : nu am o simpatie ptr sindbad dar te bate marinaru' din orice pozitie ... oricine dar numai tu nu inca 4 ani de tzopism, badaranie, minciunea si , evident, ciordeles . noroc ca metroul nu e la tine (cum cerusi) : ca ne trezeam si cu trenuri de metrou "made in turkey" ...

+1 (1 vot)
pathfinder
7.08.2020, 20:05:42

@Bogdan Io-s de acord cu tine. Da' limba romana e grea.

-6 (6 voturi)
Alexandru Preda
7.08.2020, 16:31:07

Ce idioțenie... Tătaru a fost deosebit de implicat acolo unde erau urgente majore : spitale covid, secții ATI, focare de coronavirus etc Nu i se poate reproșa ca nu a stat sa vadă ce fac prin birouri cocoanele de la DSP-uri.

+1 (1 vot)
32Hermann
7.08.2020, 16:55:37

"Gabriela Firea îi cere demisia lui Nelu Tătaru de la şefia Ministerului Sănătăţii" Autorule! Nu dânsa l-a numit, deci nu ÎI CERE DEMISIA! Poate CERE DEMISIA! Săraca Limbă română la mâna cui a ajuns! P.S. Când citeşti (citesc) un astfel de titlu, articolul nu poate fi decât cel mult la acel nivel. Pe când Dr?

Vezi toate comentariile (6)