Gabriela Firea continuă asaltul la Nicuşor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemulţumit de lipsa apei calde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicuşor Dan chiar şi după alegerile locale. Aceasta îl critică pe Nicuşor Dan precizând că „a jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apa caldă va fi livrată peste tot imediat”.

Gabriela Firea subliniază că toate ştirile false din campania electorală vor ieşi la iveală.

„Prima promisiune încălcată! A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apa caldă va  fi livrată peste tot imediat, dar imediat, pentru că deţine SOLUŢIA MINUNE şi pe el îl va ajuta şi guvernul! Minciuna are picioare scurte! Toate fake-news-urile din campanie vor ieşi la iveală rând pe rând!”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook.

Nicuşor Dan a declarat luni seară, întrebat despre situaţia apei calde şi a căldurii în sezonul rece, că mandatul său, ca primar general, va începe undeva pe 10 octombrie şi iarna va începe pe 15 noiembrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, însă îi asigură pe Bucureşteni că vor fi asigurate stocurile pentru avarii. Despre pasajul Doamna Ghica acesta a spus că este o construciţie ilegală pentru că nu are PUZ şi Studiul de Stabilitate a Clădirilor Învecinate.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor. Pe problema termoficării sunt două probleme - una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, şi una de intervenţie rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, şi asta e ce pot să promit acum”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat luni seară la postul B1Tv despre situaţia apei calde şi a călduri în sezonul rece, conform news.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite