Gabriela Firea, despre scandalul din Consiliul General: Trei ONG-uri cu apucături fasciste finanţate de Soros. Se dorea probabil linşarea mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuză ONG-urile care au încercat joi să participe la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) că sunt "finanţate de Soros" şi au apucături "fasciste".

"Când am văzut ambuscadă, eu m-am ridicat şi am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent şi agresiv se îndreptă spre mine. Deci, eu eram cea vizată. Se dorea probabil linşarea primarului general, dar au fost împiedicaţi să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanţate de George Soros?", a spus Firea la Antena 3.

Întrebată la dacă se gândeşte să îşi ia un SPP-ist pentru a-i asigură protecţia, primarul Bucureştiului a răspuns: "Nu ştiu, la un moment dat orice om rezonabil ar face şi acest lucru, în condiţiile în care oamenii care au încercat să participe la şedinţa erau foarte violenţi. Se îndreptau spre mine, va rog să va imaginaţi ce s-ar fi putut întâmplă".

Firea a mai acuzat că cele trei ONG-uri "s-au transformat în mişcări cu apucături fasciste" şi că, în condiţiile în care deţine certificat ORNISS, va solicita informaţii legate de aceste incidente.

Gabriela Firea a mai spus că incidentele de joi au legătură cu faptul că nu doreşte să scoată la vânzare RADET-ul.

În şedinţa de azi a CGMB a izbucnit un scandal între poliţişti şi câţiva cetăţeni veniţi să participe la şedinţă, dar care n-au putut asista pe motiv că nu mai sunt locuri în sală.

Iniţial, primarul general Gabriela Firea a declarat că responsabilii de incidente sunt cei de la USR pentru că ar fi permis intrarea ilegală în clădire a mai multor persoane. Mai mult, aceasta a punctat faptul că trei poliţişti au fost loviţi, fiind nevoie ca acesta să meargă la spital. Potrivit primarului general, poliţişti au fost daţi cu capul de uşă. „Domnii şi doamnele care au vrut să intre ilegal în Primărie i-au lovit pe poliţiştii locali. Trei dintre ei sunt acum la spital. I-au lovit cu un corp contondent, i-au dat cu capul de pereţi şi de uşi. Au făcut un scandal monstru“, a declarat Firea la Digi24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite