Gabriela Firea, ironie rece: Îi stă bine lui Liviu Dragnea fără mustaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, participă luni în şedinţa Comitetului Executiv (CEx) al PSD. Înainte să intre în sediul partidului, aceasta le-a spus jurnaliştilor ce părere are despre noul look afişat de Liviu Dragnea.

Întrebată de jurnalişti dacă l-a văzut pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, fără mustanţă, Firea a răspuns scurt: „Da, îi stă bine”.

întrebată dacă va demisiona, în contextul rezultatului obţinut în Bucureşti de către candidatului PSD la prezidenţiale, Firea a subliniat că în prezent se bucură de succes.

„Care eşec? Suntem în turul doi, cred că e un succes. La Bucureşti, am avut 10.000 de voturi în plus faţă de alegerile europarlamentare. Eu oricum sunt interimar, pot fi promovată sau schimbată oricâţnd, a nu e cazul să ne punem mandatele pe masă. Să ne bucurăm de succes. Să-şi ţină pe locul trei mandatele pe masă”, a afirmat Firea.

Liderul PSD Viorica Dăncilă va propune, în şedinţa conducerii PSD, excluderea Anei Birchall din partid, pe motiv că poziţionarea sa ca ministru al Justiţiei a afectat PSD în campania electorală. Şi Cozmin Guşă va fi dat afară din partid, deşi abia se întorsese în PSD. Dăncilă e nemulţumită de faptul că Paul Stănescu şi Daniel Tudorache (primarul Sectorului 1) l-au adus pe Guşă în partid. Şedinţa a început la ora 16.00.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite