Politică

articolul anterior articolul urmator

Gabriela Firea, noul preşedinte al PSD Ilfov

2
24 Feb 2013 13:25:04
Autor: Sebastian Zachmann
Gabriela Firea va conduce organizaţia Ilfov
Gabriela Firea va conduce organizaţia Ilfov

Conferinţa judeţeană a PSD Ilfov a ales-o, astăzi, cu unanimitate de voturi, pe Gabriela Firea, în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Din echipa de conducere va mai face parte, ca vicepreşedinte, şi Florin Pandele, soţul acesteia.

Votul a fost deschis, cu ridicarea mâinii, în condiţiile în care pentru funcţia de preşedinte a fost depusă doar candidatura Gabrielei Firea.

După alegerea sa, Gabriela Firea a propus şi echipa de conducere, din care fac parte Marian Ghenu - preşedinte executiv şi Iancu Petru - secretar general. Printre vicepreşdinţi se numără Florentin Pandele, primarul localităţii Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, dar şi deputatul Ninel Peia.

Gabriela Firea a ocupat până în prezent funcţia de preşedinte interimar al PSD Ilfov, fiind numită în această calitate de către BPN al PSD.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

calu
24.02.2013, 14:27:42

Lipsea din schema slugilor usl si oparita gabriela care s-a catarat cu mare viteza de functie intr-un timp scurt.Asa este la noi ,unde sotul este mare politrician trebuie sa fie si sotia,unde tata este mare politicianpenal trebuie sa fie inclusa si familia.

Utilizator Adevărul
24.02.2013, 14:37:20

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările