Gabriela Firea: Mi se reproşa că sunt prea nouă, acum sunt veche şi anchilozată?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferinţa de presă a Gabrielei Firea cu scrisori ale copiilor pentru presedintele Iohannis FOTO Inquam Photos / George Calin
Conferinţa de presă a Gabrielei Firea cu scrisori ale copiilor pentru presedintele Iohannis FOTO Inquam Photos / George Calin

Gabriela Firea a declarat înaintea şedinţei PSD că nu crede că la ea s-a referit Marcel Ciolacu atunci când a vorbit despre candidaţi „vechi şi anchilozaţi“.

Social-democraţii se reunesc marţi în prima şedinţă de după alegerile locale în care au pierdut Primăria Bucureştiului, dar şi 4 sectoare, cu unul indecis, şi mai multe primării şi Consilii Judeţene.

La sosirea la sediul PSD, Gabriela Firea a respins posibilitatea ca ea să fie cea la care s-a referit Marcel Ciolacu când a vorbit de candidaţi care au pierdut pentru că sunt „vechi şi anchilozaţi".

„Păi până acum mi se spunea că sunt prea nouă, prea proaspătă în partid şi că emit prea multe pretenţii de funcţii. Acum sunt veche şi anchilozată?! Cu siguranţă nu se referea la mine, pentru că repet, eu sunt şi foarte nouă în partid, mi s-a dat peste nas de nu ştiu câte ori, de către alţi membrii ai partidului, fondatori, că sunt mult prea nouă şi că să mai stau acolo la locul meu la colţ să mai aştept nişte ani. Nu, sub nicio formă nu se referea la mine şi probabil că vă va declara dumnealui la cine se referea. Am nişte bănuieli, dar de ce să fac eu declaraţii în locul dumnealui”, a declarat Gabriela Firea.

O altă temă care a generat dezbateri este lipsa ei de la sediul PSD în seara alegerilor şi decizia de a transmite un mesaj pe Facebook după exit-poll-uri. „În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să urmăresc exit poll-ul la primăria sau la Bucureşti. Aşa s-a stabilit", a arătat Firea.

Ea reluat atacuri la campania adversă pentru a explica de ce a pierdut alegeri şi a povestit despre o discuţie între soţul său, Florentin Pandele, şi Ludovic Orban în care s-au cerut explicaţii privind „demonizarea" ei, iar premierul a replicat că „sunt declaraţii politice".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite