Politică

articolul anterior articolul urmator

Gabriela Firea: România trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume

9
1 Dec 2021 10:36:57
Autor: Radu Eremia
Gabriela Firea FOTO Arhivă Facebook / Gabriela Firea
Gabriela Firea FOTO Arhivă Facebook / Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis, miercuri, pe Facebook, un mesaj de Ziua Naţională, în care afirmă că România trebuie să aibă un ideal, adică idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume.

Într-o ţară aşa de frumoasă, cu un trecut aşa de glorios, în mijlocul unui popor atât de deştept, cum să nu fie o adevărată religie iubirea de patrie şi cum să nu-ţi ridici fruntea, ca falnicii strămoşi de odinioară, mândru că poţi spune: Sunt ROMÂN! Sunt vorbele lui Alexandru Vlahuţă. România Pitorească a lui Vlahuţă! România Pitorească a noastră, a tuturor românilor, oriunde ne-am afla pe acest pământ!”, a scris pe pagina sa de Facebook noul ministru al Familiei.
 
Gabriela Firea a subliniat faptul că România nu mai trebuie „pedepsită prin vorbe” şi să fie lăsate deoparte nemulţumirile. „De Ziua României, îţi propun să nu o mai pedepsim atâta prin vorbe şi prin fapte, ci să ne amintim cât de multe sacrificii s-au făcut pentru acest petic de pământ. Astăzi este ziua noastră! Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI! ROMÂNIA trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume. Să învăţăm lecţia înaintaşilor noştri şi să rămânem cu faţa la istorie! Cu fiecare bătaie a inimii şi cu fiecare respiraţie, în zile fericite sau în tristeţi împovărătoare, dragostea de ţară ne rămâne neschimbată, precum dragostea de mamă”, a completat Gabriela Firea, prim-vicepreşedintă a PSD.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Pisicul Tunetului
1.12.2021, 10:50:05

Bai ce bine le zice....dar nu cu ea in frunte..sau pesedeii ei...

+2 (2 voturi)
G M
1.12.2021, 11:14:27

Mai lipseai tu ca să fie ciorba suficient de puturoasă. Degeaba te îmbraci în ie și vorbești românește, ești o rușine pentru noi. Ca de altfel 90% dintre parlamentari. În frunte cu cotrocenistul.

+2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
1.12.2021, 11:37:01

Comentariu considerat abuziv.

kitty kat
1.12.2021, 11:44:19

Sarmoaso, nu meriti postul ocupat si nici nu impresionezi cu mesajul ori ia de pe tine.

+1 (1 vot)
123 ABC
1.12.2021, 11:53:13

Romanii vor ramane doar cu idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume. Mai bine zis au ramas cu idealul ! In rest a ramas praful si niste vorbe goale spuse de bravii nostri conducatori . Nu uita sa iei cu tine macheta cu spitalul metropolitan ,cand vei mai avea de gand sa apari cu declaratii prin online. Se zice ca da bine...

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările