Politică

articolul anterior articolul urmator

Firea, atac dur la Violeta Alexandru: „Fiecare zi scursă cu cel mai incompetent şi inuman ministru al Muncii e o pată pe obrazul guvernului PNL şi a ţării!”

3
6 Jul 2020 23:52:01
Autor: M.T.
Gabriela Firea o acuză pe Violeta Alexandru că este mai preocupată de campania electorală decât de problemele pensionarilor
Gabriela Firea o acuză pe Violeta Alexandru că este mai preocupată de campania electorală decât de problemele pensionarilor

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere demisia ministrului Municii, Violeta Alexandru, despre care afirmă că îi umileşte pe pensionari: „Cum să ţii sute de oameni, la Casele de pensii, în picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare”.

Edilul Capitalei i-a transmis un ultimatul ministrului Muncii, Violeta Alexandru, despre care afirmă că ar fi fost demisă în orice alt stat civilizat. Primarul municipiului Bucureşti s-a sesizat după ce la Casele de pensii s-au format cozi kilometrice. 

”Demisia! Urgent! Într-o ţară normală, ministrul muncii, care priveşte nepăsător cum românii sunt umiliţi la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn că guvernul nu tolerează un astfel de comportament faţă de cetăţeni.
 
La noi, guvernul PNL, care promite lapte şi miere, nici măcar nu poate administra treburile curente ale unor instituţii, la care apelează cetăţenii.
 
Cum să ţii sute de oameni, la Casele de pensii, în picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare.”, a scris Gabriela Firea.
 
Primarul Capitalei susţine că, în acelaşi timp, „doamna ministru a somajului şi umilirii pensionarilor, V Alexandru, dădea interviuri despre bârfe, mondenităţi, cancanuri. Cine cu cine, care cu care.. în politică!”
 
Gabriela Firea o acuză pe Violeta Alexandru că este mai preocupată de campania electorală decât de problemele pensionarilor. 
 
„Fiecare zi scursă cu cel mai incompetent şi inuman ministru în fruntea Ministerului muncii este o pată pe obrazul guvernului PNL şi a ţării!”, a mai scris Gabriela Firea în ultimatumul acordat Violetei Alexandru.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

mda
7.07.2020, 00:36:07

Atata tupeu din partea Gabrielei Firea... ceva de neimaginat! Acum cateva zile primarul Daniel Băluță, împreună cu șeful PSD Marcel Ciolacu, au reinaugurat Piața Progresul (a patra oara!) Toate intrarile erau pazite de politia locala, iar agentii de paza NU PERMITEAU ACCESUL NICIUNUI CETATEAN IN PIATA... Ciolacu era in interior cu cativa activisti PSD si oameni de la primarie, discutand inconjurati de presa, vanzatorii stateau cuminti sa treaca politicienii si nu vindeau nimic fiindca niciun cumparator nu era in piata... Comedia a durat o ora. TOTI cetatenii, inclusiv pensionarii veniti la cumparaturi au stat o ora afara, asteptand sa plece "domnii" politicieni PSD... Pensionarii ar trebui sa stie ca se pot trimite actele si online, in format electronic, la orice casa de pensii din tara. Televiziunile care s-au inghesuit sa-l filmeze pe Ciolacu declarand (in vreme ce TOTI cetatenii asteptau afara) "La fel ca și Gabi Firea la Primăria Generală și Daniel Băluță este un primar care a pus întotdeauna cetățenii pe primul loc.", aceste televiziuni ar putea sa ofere si informatii de interes public, privitoare la cum se depun MAI USOR actele pentru pensie sau recalculare...

+6 (6 voturi)
Matrics Gigescu
7.07.2020, 00:45:36

tupeul neobrăzarea nesimțirea aroganța corupția sunt la ele acasă în PSD = Partidul Corupților din România

+6 (6 voturi)
Gadea Constantin
7.07.2020, 10:08:23

Firea este neserioasa, incompetenta si hoata.

+2 (2 voturi)