Cine este noul purtător de cuvânt al PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Gabriela Podaşcă, vicepreşedintele Comisiei de Cod Electoral, a fost numită, astăzi, în funcţia de purtător de cuvânt al PSD, înlocuind-o, astfel, pe Gabriela Vrânceanu Firea, care a devenit de curând mamă pentru a treia oară.

În vârstă de 30 de ani, Gabriela Podaşcă se află la primul său mandat de deputat. Actualul purtător de cuvânt al PSD este vicepreşedintele Comisiei pentru elaborarea legislaţiei electorale, vicepreşedintele Comisiei pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi şi membru în Comisia pentru Afaceri Europene. 

Potrivit declaraţiei sale de avere depusă la Camera Deputaţilor, Gabriela Podaşcă nu are nici casă, nici maşină, nici alte lucruri de valoare. Podaşcă a declarat doar indemnizaţia primită în calitate de deputat. 

Gabriela Podaşcă o înlocuieşte în funcţia de purtător de cuvânt al PSD pe Gabriela Vrânceanu Firea, care a devenit de curând mamă. 

"Azi, de ziua Sfintei Muceniţe Irina, mesagera păcii şi a credinţei, a venit pe lume fiul nostru Zian Mihail! Are 3,4 kg şi 50 cm şi a primit nota 10 de la Prof. Poiana, cel care a avut grija de el pe tot parcursul sarcinii“,  a scris Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a devenit mamă pentru a treia oară, iar fiul său Zian este cel de-al doilea copil al cuplului Pandele. Fiecare dintre ei mai are câte un copil din căsătoriile anterioare, astfel că familia senatoarei PSD numără acum şase membri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite