Gafă a lui Horia Tomescu. Unde crede viceprimarul USR-PLUS că e centrul de vaccinare drive-through

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu si Horia Tomescu FOTO Facebook Horia Tomescu
Vlad Voiculescu si Horia Tomescu FOTO Facebook Horia Tomescu

Viceprimarul USR-PLUS al capitalei, Horia Tomescu, a transmis că îi aşteaptă pe bucureşteni în Piaţa Victoriei la primul centru de vaccinare drive-through din capitală. În realitate centrul de vaccinare este în Piaţa Constituţiei.

Viceprimarul le-a mulţumit cadrelor medicale pentru munca depusă chiar şi în aceste zile şi i-a îndemnat pe români să meargă să se vaccineze în locaţia greşită. 

„Nu uitaţi că de acum vă puteţi vaccina cu Pfizer chiar din maşina personală la Centrul drive-through din Piaţa Victoriei, deschis în fiecare zi de la 08:00 la 20:00”, a transmis vicerprimarul capitalei Horia Tomescu. 

Viceprimarul şi-a corectat greşeala miercuri, la ora 12, adică la două zile după postarea de pe Facebook şi la o oră după ce a fost semnalată gafa sa în spaţiul public. 

Primul centru de vaccinare de tip drive-through din Bucureşti s-a deschis săptămâna trecută în Piaţa Constituţie şi funcţionnează zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00.

Pentru susţinerea campaniei de vaccinare şi atingerea indicelui necesar imunizării colective optime, în perioada următoare se vor deschide gradual alte asemenea centre de vaccinare destinate populaţiei generale, la nivel naţional.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite